Pomalu pečený vepřový hřbet s tymiánovými bramborami a karamelizovanou růžičkovou kapustou
Recept, který je náročný na čas, ale vše vynahradí plnou chutí. Pomalu pečený vepřový hřbet získá za 9 hodin v troubě koncentrovanou chuť a šťavnatost. Podávejte se zapečenými smetanovými bramborami a restovanou zeleninou.
Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 26 203 kJ / 6 263 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 262,70 g | 
| Tuky | 476,38 g | 
| Vláknina | 58,20 g | 
| Cholesterol | 780 mg | 
| Sodík | 1,27 g | 
| Sůl | 2,15 g | 
| Sacharidy | 206,90 g | 
Postup přípravy
Zveřejněno 16. 2. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
						
					
Pomalu pečený vepřový hřbet s tymiánovými bramborami a karamelizovanou růžičkovou kapustou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/JXBK
Moje poznámka
					
				
Pomalu pečený vepřový hřbet s tymiánovými bramborami a karamelizovanou růžičkovou kapustou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/JXBK
Nejnovější recepty
	
			
	
Rychlé šlehačkové řezy
Přidáno před 1 hodinou
	
			
	
Špekové knedlíky se zelím
Přidáno před 2 hodinami
	
			
	
	
Silný základ na omáčky podle Petra Hajného
Přidáno před 5 hodinami
	
			
	
	
Poctivý vývar z hovězích kostí podle Petra Hajného
Přidáno před 18 hodinami
	
			
	
Fleky se zelím
Přidáno před 21 hodinami
	
			
	
Čočkové karbanátky II
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
	
			
	
	
			
	
	
			
		
	
	
			
		
	
	
			
		
	
	
			
		
	
	
			
	
	
			
	
Nejnovější články
	
			
		
	
			
		
	
			
		
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
	
			
	
Dvojctihodné koláčky podle Josefa Maršálka
Massa před 1 hodinou
	
			
	
Rajská omáčka s masovými kuličkami a knedlíkem
klarence před 3 hodinami
	
			
	
Bramborová kuřecí polévka
chachar před 3 hodinami
	
			
	
	
Mrkváče
ZdenaUvizlova před 4 hodinami
	
			
	
Maso po Sečuánsku
Rudisek před 4 hodinami
	
			
	
	
Margotková kolečka
Miiichiii21 před 5 hodinami
	
			
	
	
Květáková polévka
Eva_H před 14 hodinami
	
			
	
Cheesecake od Evy
Ivvettaa před 16 hodinami
	
			
	
Bílé fazole nakyselo
Milerka před 17 hodinami
	
			
	
Svačinové sendviče
Kajkajak před 17 hodinami
						Tématické fráze:
						
							pečený vepřový bok v celku, 
						
						
							pomalu pečene kančí, 
						
						
							pečený vepřový oříšek, 
						
						
							pomalu pečené vepřové, 
						
						
							pečený jelení hřbet, 
						
						
							pomalu peceny kanec, 
						
						
							peceny bok v celku, 
						
						
							kotleta s kůží, 
						
						
							peceny bok s bramborem a kapustou, 
						
						
							pečený kančí hřbet, 
						
						
							koza hřbet recept, 
						
						
							pečený bok s bramborami, 
						
						
							cerstvemaso.cz, 
						
						
							cerstvemaso.cz, 
						
						
							veprove maso pecene na bramborach, 
						
						
							pomalu pečený vepřový bok, 
						
						
							pomalé pečení, 
						
						
							polmalu pečený kančí hřbet, 
						
						
							1500 g krkovička a 500 g bůček, 
						
						
							vepřový oříšek s bramborem
						
					
						Suroviny:
						
							bůček vepřový, 
						
						
							brambory, 
						
						
							smetana, 
						
						
							tymián, 
						
						
							ořech muškátový, 
						
						
							kapusta růžičková, 
						
						
							cuketa, 
						
						
							karotka, 
						
						
							cibule bílá, 
						
						
							cukr, 
						
						
							sůl, 
						
						
							pepř mletý, 
						
						
							kosti vepřové, 
						
						
							bylinky
						
					
	
			
	
Komentáře (7)
Báječné!!!
http://www.cerstvemaso.cz/eshop/veprove/66_veprovy...