Štrachanda z Plzeňska
Štrachanda z Plzeňska je výborné jídlo z brambor,škvarků, uzeného masa a hub. Pokrm z jednoho pekáčku je sytý a velmi vhodný pro chladnější období. Když k němu přidáte sterilované okurky nebo salát z kysaného zelí budete vrnět blahem.
Suroviny pro 1 plech
1plech
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 555 kJ / 850 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 56,56 g |
| Tuky | 38,40 g |
| Vláknina | 12,76 g |
| Cholesterol | 878 mg |
| Sodík | 1,22 g |
| Sůl | 2,73 g |
| Sacharidy | 65,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 18. 3. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Štrachanda z Plzeňska
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PJ2n
Moje poznámka
Štrachanda z Plzeňska
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PJ2n
Nejnovější recepty
Lilek dušený s mrkví na česneku a rajčatech
Přidáno před 24 minutami
Kapřík podle pánů z Rožmberka s bramborami
Přidáno před 1 hodinou
Losos na pomerančích z pánve
Přidáno před 3 hodinami
Pomazánky na jednohubky
Přidáno před 3 hodinami
Linecké s kávou
Přidáno před 3 hodinami
Perníkové piškotky
Přidáno před 4 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Linecké cukroví
Evellinka před 1 hodinou
Květákový mozeček
radekfiala před 1 hodinou
Staročeská pučálka
Iricek před 1 hodinou
Hovězí plátky ve vlastní šťávě
Klar98 před 2 hodinami
Perníčky, které jsou hned měkké
eskalina před 2 hodinami
Jablkový koláč litý na plech
Marisai před 2 hodinami
Šunkofleky se sýrem
Ivyjg před 2 hodinami
Bezpracný perník
Fitulka před 3 hodinami
Báječná jatýrka na slanině
Fitulka před 3 hodinami
Vydatná fazolková polévka
Fitulka před 3 hodinami
Tématické fráze:
recepty z plzenska,
štracharanda,
jídlo štrachanda,
bramborova štrachanda,
strachanda jidlo,
plzeňsko jidlo,
štrachanda z brambor,
plzeňská uhlířina,
atu plzeňská,
jidla na plzensku,
strahanda,
kuchařka z plzeňska,
štracharanda recept,
šťouchanda recepty,
škrachanda,
plzeňská jídla - štracharanda,
jídla z plzenska,
uhlířina,
štracharanda jídlo,
domaci štrachanda
Suroviny:
brambory,
houby sušené,
maso uzené,
cibule,
česnek,
kmín drcený,
majoránka,
zázvor sušený,
vejce,
smetana ke šlehání,
krupice dětská,
sůl,
sádlo,
strouhanka
Komentáře (33)
Recept ještě nebyl hodnocen 5,0
Ani nemůžete, protože název nezodpovídá původu.
Možná by bylo lepší ty brambory uvařit den předem a nemusíme čekat, až vychladnou