Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 7 410 kJ / 1 771 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 78,55 g |
| Tuky | 10,28 g |
| Vláknina | 152,90 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 201,53 g |
| Sůl | 503,05 g |
| Sacharidy | 283,75 g |
Postup přípravy
Krok 1: Pomeleme na masovém strojku, dusíme na 250 g 100% tuku 1/2 hodiny. Vřelé se dá do sklenic a uzavře nebo zchladlé sterilovat na 80°C asi 20 minut.
Zveřejněno 23. 10. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zelenina na zimu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/NkjN
Moje poznámka
Zelenina na zimu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/NkjN
Nejnovější recepty
Pečená uzená krkovice s květákem a salátem z kysaného zelí
Přidáno před 2 hodinami
Pečený hermelín s jablíčky z horkovzdušné fritézy
Přidáno před 2 hodinami
Andílek pro štěstí
Přidáno před 2 hodinami
Jednohubky s pomazánkou z loveckého salámu
Přidáno před 3 hodinami
Mandlovo-čokoládová kolečka
Přidáno před 3 hodinami
Linecká barevná kolečka
Přidáno před 3 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Boloňské špagety
jtrecepty před 37 minutami
Lasagne s boloňskou omáčkou
Kristofer před 58 minutami
Domácí kmínový chleba
boomgo před 2 hodinami
Křenová omáčka s uzeným
Sahula před 4 hodinami
Pomazánka ze zbylých bílků
Pecka před 4 hodinami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
Lucinka85 před 5 hodinami
Kuličky z medového těsta
jeklovav před 6 hodinami
Jednoduché řezy s krémem ze zakysané smetany a šlehačky
Miky30 před 6 hodinami
Perníčky, které jsou hned měkké
Majkas před 7 hodinami
Tématické fráze:
nakládání zeleniny recepty,
zpracování rajčat na zimu,
zpracování mrkve na zimu,
zpracování zeleniny,
recepty na nakladani zeleniny,
nakládání zeleniny,
jak zpracovat mrkev na zimu,
jak sterilovat zeleninu,
spracování rajčat,
zpracováni pórku,
zamrazení pórku,
jak zpracovat zeleninu,
kedlubny na zimu,
nakládání kvetaku,
recepty na zimu,
polévková zelenina na zimu,
dušená zelenina na zimu,
mrkev na zimu,
jak zpracovat petržel,
spracování paprik
Suroviny:
pórek,
rajče,
kapusta,
mrkev,
celer,
petržel,
kedlubna,
květák,
cibule,
paprika čerstvá červená,
nať celerová,
nať petrželová,
česnek,
sůl
Komentáře (5)