Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 713 kJ / 410 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 13,64 g |
| Tuky | 36,75 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 7 mg |
| Sodík | 242 mg |
| Sůl | 0,51 g |
| Sacharidy | 6,05 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 2. 4. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Majonéza a tatarská omáčka z vařených bílků
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qp7R
Moje poznámka
Majonéza a tatarská omáčka z vařených bílků
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qp7R
Nejnovější recepty
Grinchův elixír
Přidáno před 3 hodinami
Mleté karbanátky z horkovzdušné fritézy
Přidáno před 6 hodinami
Fíkové kostky
Přidáno před 7 hodinami
Salát Emerald
Přidáno před 9 hodinami
Kuličky kumquat
Přidáno před 9 hodinami
Rychlá polévka s mrkví, hráškem a strouháním
Přidáno před 10 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Těstovinový salát Vltavín
Jan Nemec před 19 minutami
Nejlepší marokánky
Petruse2503 před 37 minutami
Nejlepší vaječný koňak
jana.r před 41 minutami
Banánky ze strojku
Vilik před 55 minutami
Svíčková na smetaně
Sirael před 1 hodinou
Konfitovaná hovězí líčka
JanSmola před 1 hodinou
Linecké smajlíky
Evculina84 před 1 hodinou
Liduščin vaječný koňak
Evculina84 před 2 hodinami
Kuře na paprice se smetanou
_martakrizk8_ před 3 hodinami
Pravý vepřový guláš
michaelatomastikova999 před 3 hodinami
Tématické fráze:
dia majonéza,
vařený bílek,
majonéza z vařených vajec,
majonéza za 5 vteřin,
tatarka z bilku,
tatarka z vařených vajec,
dia majonéza recept,
domaci majoneza z bilku,
vařená majonéza,
tatarka z vařeného vejce,
dia majonezy,
majoneza dia,
hodně hustá majonézy tatarku,
dia tatarka,
tatarka s vařených vajec,
recept na dia majonézu,
jsou vařená vejce dietní,
bílek vařený,
omacka z varenych vajec,
tatarka s bilku
Suroviny:
bílek,
mléko,
olej rostlinný,
sůl,
pepř,
hořčice,
chilli,
bílek
Komentáře (17)
2-2,5dl oleje,jedno celé vejce,PL plnotučné hořčice,KL cukru,KL octa,špetka soli,špetka pepře.To dáme do nádoby(ta co je k ponornému mixeru) a jednoduše odspoda táhneme nahoru.Je to hotové za pár vteřin.Od té doby co znám tenhle recept,tak jinou nedělám.Kdo chce tatarku tak si do ní může dát okurku a cibulku na jemno.