Hovězí nudličky na způsob japonského Hayashi raisu
Recept s nádechem japonské kuchyně, to jsou hovězí nudličky na způsob Hayashi raisu. Kombinace silné chuti hovězího vývaru, masa a čerstvé zeleniny vás zajisté okouzlí. Pokud zvolíte jako přílohu rýži, určitě nešlápnete vedle.
Suroviny pro 5 porcí
5porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 446 kJ / 1 541 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 161,41 g |
Tuky | 52,64 g |
Vláknina | 45,28 g |
Cholesterol | 359 mg |
Sodík | 1,38 g |
Sůl | 3,30 g |
Sacharidy | 90,17 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 10. 4. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hovězí nudličky na způsob japonského Hayashi raisu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nmOY
Moje poznámka
Hovězí nudličky na způsob japonského Hayashi raisu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nmOY
Nejnovější recepty
Jahodové nanuky se zakysanou smetanou
Přidáno před 10 hodinami
Květák bez smažení
Přidáno před 13 hodinami
Kuličky z mletého masa plněné rajčátky s bylinkovou polentou
Přidáno před 16 hodinami
Cuketová směs na cokoli
Přidáno před 21 hodinami
Broskvový páj s tvarohem
Přidáno před 23 hodinami
Krkovička v pivní marinádě
Přidáno 1. 7. 2025 13:00
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Cukeťák II
radbastim před 2 hodinami
Sněhový rybízový koláč
upavla před 10 hodinami
Pomerančovo-meruňkový nanuk
Sahula před 11 hodinami
Pravý vepřový guláš
MichalP před 14 hodinami
Vepřový perkelt
MichalP před 14 hodinami
Brambory zapečené s uzeným a cibulí
Elen0766 před 15 hodinami
Bábovka Ing. Petr
Veronika834 před 16 hodinami
Tvarohovo-citrónová bábovka
Lendoulinecek před 16 hodinami
Bramborové noky (gnocchi) se smetanou a sušenými rajčaty
NikolaP před 18 hodinami
Tématické fráze:
hovezi nudlicky,
hovězí nudličky recept,
hovězí nudličky po čínsku,
rýže hayashi,
hovězí recepty,
hovezi na nudlicky,
recept na hovězí nudličky,
hovezi nudlicky recepty,
recept hovězí nudličky,
hovězí nudličky rýžové nudle,
japonské hovězí maso,
hovězí nudličky se šlehačkou,
hovezi recept,
recepty hovězí nudličky,
hovězí nudličky čína,
japonske jidlo hovezi s ryzi,
hovězí tenké plátky recrpty,
recept z hovězího,
japonské recepty,
masové nudličky hayashi
Suroviny:
hovězí zadní,
vývar hovězí,
žampióny,
cibule,
mrkev,
česnek,
rajče,
protlak rajčatový,
omáčka sojová,
omáčka worcesterová,
kakao,
tymián sušený,
bobkový list,
mouka hladká,
olej olivový,
máslo,
sůl,
pepř mletý
Komentáře (32)
Ryzi pred varenim take kratce osmahnu a nekdy pridavam i vlasove nudle, ruzna koreni (mlete nove koreni, skorici, kardamom, safran) nebo oprazene orisky ci mandle. Vic nam tak chutna.
Rýži dělám též trochu jinak, osmahnu cibulku, přidám parbolaid rýži, též osmahnout, sůl, trochu vegety, na hrnek rýže 2 hrnky vařící vody a dusit dle návodu
badak: Dekuji..
Vsem moc dekuji za zajem..
Opět dokonalost sama
magdalenka: Loupu pouze vetsi hlavicky, ale abych rekla pravdu, delam to ze zvyku. Nad duvodem jsem nikdy nepremyslela.
Pro vsechny...
Len mi prezraď, prečo lúpeš šampiňóny?
Vy jste asi jedli trosku jine mandle, v jinem stadiu rustu.
Vsem moc diky za zajem a komentiky..