Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 975 kJ / 1 428 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 13,45 g |
Tuky | 135,89 g |
Vláknina | 9,15 g |
Cholesterol | 102 mg |
Sodík | 1,65 g |
Sůl | 4,09 g |
Sacharidy | 35,61 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 7. 5. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Ptáčci jinak
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7yMy
Moje poznámka
Ptáčci jinak
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7yMy
Nejnovější recepty
Tradiční prošívaná deka
Přidáno před 12 hodinami
Vafle z párků a vajíček
Přidáno před 15 hodinami
Tokáň z kuřecího masa se smetanou
Přidáno před 15 hodinami
Tartaletky s jablíčky a karamelem
Přidáno před 15 hodinami
Bramborovo-cuketový bramborák plněný hermelínem
Přidáno před 15 hodinami
Rajčatový salát se šunkovým salámem a Camembertem
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Polévka s krupicí a vejcem
Adinkaa před 29 minutami
Bleskové Cottage bulky
Slivci před 59 minutami
Domácí koprová omáčka
majka-24 před 1 hodinou
Brokolice s rajčaty, vejci a tofu
Dede. před 14 hodinami
Kynutý ovocný koláč s tvarohem
Tynaja před 14 hodinami
Sněhový rybízový koláč
Gablik před 15 hodinami
Rajská omáčka s masovými kuličkami
ilonkakulisek před 15 hodinami
Fofr broskvový koláč
GumovaKachnicka před 16 hodinami
Brokolice s Nivou
Dede. před 16 hodinami
Švestkový koláč kynutý-nekynutý
slunecnice666 před 17 hodinami
Tématické fráze:
ptacci,
rozbalený ptáček,
ptáčky jinak,
ptáčci recept,
jinak,
ptáček,
zvláštní ptáčci,
rozlítaní ptáčci s na kořenové zelenině,
španělský ptáček jinak,
rozstřelená ptáček,
rozbalené ptačci,
španělský ptáček s korenovou zeleninou,
platky jako ptáček,
ptacci trochu jinak,
ptáček jinak,
kruti ptácci,
platky ala ptacek,
recepty -spanelske ptacky
Suroviny:
plátek hovězí,
karotka,
tuřín,
slanina,
okurky sterilované,
cibule,
kapary,
olej,
mouka hladká,
smetana zakysaná,
vývar,
pepř,
sůl,
hořčice plnotučná,
mouka hladká
Komentáře (12)