Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 549 kJ / 1 804 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 21,08 g |
Tuky | 139,74 g |
Vláknina | 22,64 g |
Cholesterol | 219 mg |
Sodík | 1,89 g |
Sůl | 4,60 g |
Sacharidy | 105,47 g |
Postup přípravy
Poté maso opět vyndáme, vybereme celé kousky koření a omáčku propasírujeme. Hustotu doladíme přidáním vody a dochutíme cukrem, octem, případně solí. Krok 5: Brambory a celer uvaříme doměkka, vodu slijeme a vše rozšťoucháme. Přidáme máslo, horké mléko (po částech) a ušleháme elektrickým šlehačem. Na závěr dochutíme solí.
Maso podáváme s kaší a přelijeme omáčkou. Při podávání sypeme nakrájenou čerstvou plocholistou petrželkou.
Zveřejněno 6. 6. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pepřové hovězí s divokou šťávou a bramborovocelerovou kaší
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0oN7
Moje poznámka
Pepřové hovězí s divokou šťávou a bramborovocelerovou kaší
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0oN7
Nejnovější recepty
Pavučinkový makový závin.
Přidáno před 3 hodinami
Pizza Valencia
Přidáno před 6 hodinami
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno před 10 hodinami
Gravlax vejce
Přidáno 1. 5. 2025 19:16
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno 1. 5. 2025 09:43
Losos na pánvi s pikantní česnekovou chilli omáčkou
Přidáno 1. 5. 2025 06:19
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí restovaná játra
Loiza před 1 hodinou
Jogurtová bábovka
Zsuzsu1 před 1 hodinou
Čevapčiči z horkovzdušné fritézy
nemecjarda42 před 5 hodinami
Pampeliškový med
Mrspassinger před 5 hodinami
Klasický bramborový guláš neboli buřtguláš (výborný a hustý)
Katyyy před 7 hodinami
Vrstvený salát
Maruna365 před 7 hodinami
Jemná pažitková pomazánka
Adamek2011wo před 7 hodinami
Zelňačka
Veronika_1 před 7 hodinami
Buchta se zakysanou smetanou
Panova před 8 hodinami
Drůbková polévka
Kajkajak před 10 hodinami
Tématické fráze:
hovězí na pepři,
hovězímaso,
stavy hoveziho z kasou,
recepty na hovězímaso se štávou,
hovezi maso se stavou,
hovězí na divokou,
jak z vypeku vyrobit stavu na maso,
brambor kaši s přidanim celeru,
hovezi maso se. stavou,
hovězí maso se stavou recepty,
hovézí na štava,
štáva na kaši,
hovězí ragů na slanině a pepři,
hovezí platek s kasi,
hovezi na celeru,
hovězímaso na plátky,
trhane maso s kasi,
hovezi stava,
hovězí maso s řapíkatým celerem z nej receptů,
hovězí maso bramborovocelerová kaše
Suroviny:
maso hovězí,
mrkev,
cibule,
slanina farmářská,
ghee,
brusinky zavařené,
halali,
pepř mletý,
koření nové koření mleté,
jalovec,
bobkový list,
cukr,
ocet,
mouka hladká,
sůl,
brambory,
celer,
mléko,
máslo,
sůl
Komentáře (25)