Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 45 kJ / 11 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,42 g |
Tuky | 0,03 g |
Vláknina | 0,98 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 1 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 2,10 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 18. 7. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kvašené okurky v PET láhvích
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yAZn
Moje poznámka
Kvašené okurky v PET láhvích
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yAZn
Nejnovější recepty
Koláč s tvarohem a rybízem
Přidáno před 2 hodinami
Lečo v omeletě
Přidáno 3. 7. 2025 08:29
Jahodové nanuky se zakysanou smetanou
Přidáno 2. 7. 2025 19:13
Květák bez smažení
Přidáno 2. 7. 2025 16:46
Kuličky z mletého masa plněné rajčátky s bylinkovou polentou
Přidáno 2. 7. 2025 13:51
Cuketová směs na cokoli
Přidáno 2. 7. 2025 08:29
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hrnkový koláč se žmolenkou (litý)
KatkaZu před 26 minutami
Kmínová polévka s cizrnou
TondaJ před 1 hodinou
Šťáva z květů černého bezu 2
Jindriskas před 1 hodinou
Bezé ořechová roláda se šlehačkou
Jandulka13 před 2 hodinami
Gnocchi s cuketou
veronika_straka před 2 hodinami
Květákové karbanátky
Valis před 2 hodinami
Domácí papardelle (nebo tagliatelle)
janatka před 3 hodinami
Rybízový koláč s drobenkou
kunananuk před 3 hodinami
Květáková kari rýže s kokosovým mlékem
janatka před 3 hodinami
Tématické fráze:
kvašaky ve skle po cely rok,
kvašený květák,
nálev na kvašené okurky,
pet lahve dobré nápady,
kvašáky na celí rok,
kvašáky v pet lahvi,
sladkokyselé kvašáky,
rychle kvašaky,
rychle kvašené okurky,
kvašená rajčata,
kvašené okurky sterilované,
sterilované kvašáky,
kvašáky v pet láhvích,
kvašáky v petce,
kvašáky v petláhvi,
lahev na okurky,
kvasaky do zelaku,
kvašáky v pet,
sladko kyselé kvašáky,
kvašáky do pet láhve
Suroviny:
okurka čerstvá,
česnek,
sůl,
voda
Komentáře (44)
Klara:
Klara:
Jednou jsem v petce uschovala zbytek okurkoveho nalevu a po par tydnech sel vylit - cpel po petce....a vim, ze i treba slivovice se z petky po par dnech preliva, aby nenacichla (ano, slivka je pomerne "agresivni", ale tady zas probiha kvasny proces, take to pracuje...)