Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 362 kJ / 565 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 56,71 g |
Tuky | 20,90 g |
Vláknina | 17,61 g |
Cholesterol | 1,50 g |
Sodík | 455 mg |
Sůl | 1,03 g |
Sacharidy | 32,11 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 23. 8. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vývar z dvojího masa s játrovou rýží
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qoVR
Moje poznámka
Vývar z dvojího masa s játrovou rýží
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qoVR
Nejnovější recepty
Květákový řízek
Přidáno před 30 minutami
Těstoviny s rajčaty a olivami
Přidáno před 17 hodinami
Pohanka s jablky
Přidáno před 21 hodinami
Polévka z hlívy ústřičné s mrkvovými nudličkami
Přidáno před 22 hodinami
Uzená kuřecí stehna na víně s česnekem a rozmarýnem
Přidáno 18. 9. 2025 11:38:51
Těstoviny s dýňovou omáčkou
Přidáno 18. 9. 2025 07:00:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Povidlové koláče z kynutého jogurtového těsta
sterzova1963@seznam.cz před 19 minutami
Gulášová polévka
Jaroslav.gois@gmail.com před 57 minutami
Drožďová polévka s pohankou
TondaJ před 1 hodinou
Ovocné knedlíky ze spařeného těsta
IvonaSch před 1 hodinou
Domácí kmínový chleba
AjkaS před 2 hodinami
Kapustičky v kari omáčce
ing.zdenek.trojan@seznam.cz před 2 hodinami
Kuřecí smetanový pekáček
mar.bystricka před 2 hodinami
Kmínová polévka s bramborem a růžičkovou kapustou
janatka před 3 hodinami
Pečená švestková povidla
janatka před 3 hodinami
Křehký koláč s mákem, tvarohem a švestkami
janatka před 3 hodinami
Tématické fráze:
jatrova ryze,
játrová rýže recept,
vývar s masovou rýží,
játrová rýže do polévky,
masová rýže do polévky,
cedník na játrovou rýži,
drubeží vývar s masovou rýží,
vývar s játrovou rýží,
drubezi vyvar s jatrovou ryzi,
cedník na játrovou rýži,
jatriva rxte,
jatrova ryze polevka,
masovy vyvar masovou s rýží,
zverinovy vyvar s jatrovou ryzi,
vepřový vývar s játrovou rýži,
maso s rýží,
hovězí s játrovou rýží,
co z vývarem z rýže,
vyvar s krutimi jatry,
polevka s jatrovou ryzi
Suroviny:
krky krůtí,
hlava králičí,
žebra králičí,
játra králičí,
ledvinky králičí,
koření nové koření,
jalovec,
pepř celý,
bobkový list,
rozmarýn,
cibule,
česnek,
libeček,
celer,
mrkev,
celer,
petržel,
pórek,
sůl,
játra drůbeží,
česnek,
sůl,
vejce,
strouhanka,
mrkev,
celer,
petržel,
pórek
Komentáře (12)