Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 939 kJ / 1 658 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 44,43 g |
Tuky | 29,73 g |
Vláknina | 19,20 g |
Cholesterol | 4 mg |
Sodík | 8,05 g |
Sůl | 20,00 g |
Sacharidy | 293,70 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 21. 3. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Oblíbený chléb
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Wn6o
Moje poznámka
Oblíbený chléb
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Wn6o
Nejnovější recepty
Husí prsa s bramborovo-hráškovým pyré
Přidáno před 2 hodinami
Kuřecí sendvič
Přidáno před 8 hodinami
Křupavé wrapy z HF
Přidáno před 8 hodinami
Hermelínová pomazánka se šunkou a pažitkou
Přidáno před 17 hodinami
Pivní sekaná
Přidáno před 17 hodinami
Jahodový mixík
Přidáno před 18 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Ovocný jogurťák
danila před 10 minutami
Macecha řezy
lenulenka1. před 29 minutami
Nadýchaný hrnečkový perník
vaja1 před 51 minutami
Tvarohové řezy, velmi šťavnaté
Vladka321 před 55 minutami
Tvarohovo-ovesný koláč s jablky
Majanov před 1 hodinou
Rebarborový koláč
Libasaba před 1 hodinou
Lahůdkový losos za 10 minut
Lucie1001 před 2 hodinami
Tvarohová bábovka s rozinkami
Capkajda před 2 hodinami
Bábovka s tvarohem
habis před 3 hodinami
Tématické fráze:
domácí chlé,
jaké koření do chleba,
chlebové koření recept,
chlé z domácí pekárny,
chlé,
top recepty chleba,
chlé z domácí pekárny recepty,
koření do chleba,
tiramisu snídaně s novou dnes recepty,
reepty,
recept na chlebové koření,
propadlý chléb z domácí pekárny,
propadlý chléb,
jake koreni do domaciho chleba,
žitný chléb recept,
oblíbený chleba z domácí pekárny,
oblibeny pečení chleba,
snídaně s novou dnes recepty 19.9,
celozrnný chléb bez míchání,
re epty
Suroviny:
voda,
podmáslí,
sůl,
cukr,
olej,
mouka hladká,
mouka žitná,
mouka celozrnna pšeničná,
droždí sušené,
kmín drcený,
koření chlebové,
semínka slunečnicová
Komentáře (12)
Teď už to vypadá dobře. Nevím jestli jsem se uklepla s moukou (mohla jsem se splést na váze) nebo je tady tekutin opravdu málo. Až bude upečeno tak zvážím výsledný bochník a porovnám to.