Suroviny
Porce: 3 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 875 kJ / 448 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,38 g |
Tuky | 37,79 g |
Vláknina | 6,15 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 186 mg |
Sůl | 0,45 g |
Sacharidy | 21,75 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 3. 11. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřové plátky v tlakáči
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qoGy
Moje poznámka
Vepřové plátky v tlakáči
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qoGy
Nejnovější recepty
Fazolová pomazánka
Přidáno před 8 hodinami
Mrkvovo-jablečné dortíky
Přidáno před 10 hodinami
Jablečné lívance
Přidáno před 11 hodinami
Zapečené gnocchi s kuřecím masem v sýrové omáčce se špenátem
Přidáno před 15 hodinami
Smaženice z lišek
Přidáno před 16 hodinami
Pečený citrusový čaj se zázvorem
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jablečný štrúdl z domácího těsta
zizalova.k před 7 hodinami
Vídeňské knedlíky
Nebe1276 před 8 hodinami
Rajčatový salátek
Kajkajak před 8 hodinami
Grilované pak choi (bok choy) s asijskou zálivkou
MarcelaPa před 8 hodinami
Segedínský guláš
Nelijetka68 před 8 hodinami
Krupicová kaše
kodrla před 8 hodinami
Krůtí karbanátky se sýrem, šunkou a sušenými rajčaty
wimra před 8 hodinami
Hraběnčiny výborné řezy
wimra před 8 hodinami
Klasické palačinky
KladiKIK před 8 hodinami
Zelný salát s jogurtovo-hořčicovou zálivkou
wimra před 9 hodinami
Tématické fráze:
vepřové plátky v papiňáku,
vepřové plátky,
vepřové maso v tlakovém hrnci,
vepřové maso v tlakáči,
vepřové plátky v tlakovém hrnci,
maso v tlakáči,
vepřový guláš v tlakáči,
vaření v tlakači,
vepřové plátky recepty,
hovězí maso v tlakáči,
plecko v tlakači,
kyta v tlakači,
veprove platky z papinaku,
vepřová kýta v tlakaci,
hovězí v tlakáči,
vepřivé maso v tlakovém hrnci,
vepřove plecko v tlakovém hrnci,
vepřové na kmíně v papiňáku,
veprove v papinaku,
vepřová plec v tlakači
Suroviny:
plec vepřová,
cibule,
olej slunečnicový,
koření madarský guláš,
hořčice kremžská,
sůl,
mouka polohrubá
Komentáře (16)
Ale je fakt,že se nedá určit přesná doba dušení/vaření.Záleží na stáří masa a také,jak tenké/silné,či nenaklepané/naklepané plátky masa máme.Nebo jestli připravujeme maso vcelku
Špagetko je zbytečné špinit další hrnec.Já měkké maso buď vyndám z hrnce na talíř,nebo naskládám na sebe v hrnci na jednu stranu,přidám ve vodě rozmíchanou mouku,promíchám a provařím.Nic nepředělávám do jiného kastrolu
Máš pravdu, že se to musí odhadnout, ale protože pak ještě musíš provařit tu mouku, tak bych řekla, že stačí 20 minut a zbytek na tu mouku.. ovšem to už bych přendala do normálního kastrolu na to dovaření. Můj názor a představa, jak bych to dělala
Těstoviny mí drazí rodinní příslušníci milují s čímkoliv, tohle by jim taky chutnalo