Suroviny
Porce: 3 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 875 kJ / 448 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 3,38 g |
| Tuky | 37,79 g |
| Vláknina | 6,15 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 186 mg |
| Sůl | 0,45 g |
| Sacharidy | 21,75 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 3. 11. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřové plátky v tlakáči
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qoGy
Moje poznámka
Vepřové plátky v tlakáči
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qoGy
Nejnovější recepty
Bezlepková sádlová srdíčka
Přidáno před 5 hodinami
Likérové kávy
Přidáno před 10 hodinami
Lískooříškové kuličky
Přidáno před 11 hodinami
Kroupové rizoto s liškami a špekem podle Jana Punčocháře
Přidáno před 12 hodinami
Máslová vánočka s rozinkami
Přidáno před 21 hodinami
Ráďův vánoční bramborový salát
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Polévka z hlívy ústřičné à la dršťková
H33inrich před 1 hodinou
Mramorová bábovka jak ji dělá moje babička
Slaninova.L. před 1 hodinou
Kapustová polévka
Topmoni před 2 hodinami
Ořechovo-jablečný koláč II
jliv22 před 2 hodinami
Hrníčková bábovka
karolinanenickova10 před 2 hodinami
Výborné lasagne
Ketynna před 4 hodinami
Uzený bůček pečený s brambory v jednom pekáčku
Jan Nemec před 4 hodinami
Květáková polévka
tomstny před 4 hodinami
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
Wanilor před 5 hodinami
Tématické fráze:
vepřové plátky v papiňáku,
vepřové plátky,
vepřové maso v tlakovém hrnci,
vepřové maso v tlakáči,
vepřové plátky v tlakovém hrnci,
maso v tlakáči,
vepřový guláš v tlakáči,
vaření v tlakači,
vepřové plátky recepty,
hovězí maso v tlakáči,
plecko v tlakači,
kyta v tlakači,
veprove platky z papinaku,
vepřová kýta v tlakaci,
hovězí v tlakáči,
vepřivé maso v tlakovém hrnci,
vepřove plecko v tlakovém hrnci,
vepřové na kmíně v papiňáku,
veprove v papinaku,
vepřová plec v tlakači
Suroviny:
plec vepřová,
cibule,
olej slunečnicový,
koření madarský guláš,
hořčice kremžská,
sůl,
mouka polohrubá
Komentáře (16)
Ale je fakt,že se nedá určit přesná doba dušení/vaření.Záleží na stáří masa a také,jak tenké/silné,či nenaklepané/naklepané plátky masa máme.Nebo jestli připravujeme maso vcelku
Špagetko je zbytečné špinit další hrnec.Já měkké maso buď vyndám z hrnce na talíř,nebo naskládám na sebe v hrnci na jednu stranu,přidám ve vodě rozmíchanou mouku,promíchám a provařím.Nic nepředělávám do jiného kastrolu
Máš pravdu, že se to musí odhadnout, ale protože pak ještě musíš provařit tu mouku, tak bych řekla, že stačí 20 minut a zbytek na tu mouku.. ovšem to už bych přendala do normálního kastrolu na to dovaření. Můj názor a představa, jak bych to dělala
Těstoviny mí drazí rodinní příslušníci milují s čímkoliv, tohle by jim taky chutnalo