Suroviny
Porce: 4 - 6 porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 11 644 kJ / 2 783 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 222,12 g |
Tuky | 151,93 g |
Vláknina | 21,48 g |
Cholesterol | 3,23 g |
Sodík | 3,43 g |
Sůl | 7,24 g |
Sacharidy | 122,26 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 7. 1. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Játra po tyrolsku - Tiroler Leber
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6yK7
Moje poznámka
Játra po tyrolsku - Tiroler Leber
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6yK7
Nejnovější recepty
Hermelín pečený v listovém těstě
Přidáno před 5 hodinami
Nekynuté knedlíky s jahodami a kokosem
Přidáno před 5 hodinami
Jahodovo-rebarborová bublanina s rebarborovou přílohou
Přidáno před 6 hodinami
Grilovaná uzená panenka s cibulovo-třešňovým chutney
Přidáno před 6 hodinami
Cuketové rolky plněné směsí masa, zeleniny a sýra
Přidáno před 6 hodinami
Dortíky s jahodami a rebarborou i pro začátečníky
Přidáno před 6 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Svěží smetanovo-bezinkový dort/řezy
pinonek před 7 hodinami
Jednoduchá bublanina
Helenecka 21 před 8 hodinami
Tvarohová jednoduchá bábovka
Jana.Vernerova před 10 hodinami
Jahodová buchta hrnková rychlá
Bigharvik před 11 hodinami
Výborné lasagne
Hansenka před 11 hodinami
Pivní výpečky s bramborovými noky
trdlo před 12 hodinami
Ražniči v zapékací misce
Valis před 12 hodinami
Kynuté ovocné knedlíky II
Jamca před 12 hodinami
Mramorová rychlá levná hrníčková bábovka mé prababičky
jehela před 13 hodinami
Kuřecí maso na medu
michaelatomastikova999 před 13 hodinami
Tématické fráze:
hovězí játra po tyrolsku,
drůbeží játra po tyrolsku,
jatra po tyrolsku,
vepřová játra po tyrolsku,
játra po bavorsku,
kureci jatra po tyrolsku,
bavorska jatra,
bavorske játra,
tyrolské hovězí játra,
leber,
recept na vepřové játra bavorská,
vepřová játra po tyrolsku videorecept,
krůtí játra po tyrolsku,
bavorská na játra,
játra po tyrolsku s s bramborami,
jatra po německu,
drubeží játra po tirolsku,
tyrolsko recepty,
tyrolske játra recept,
hovezi játra po po tyrolsku
Suroviny:
játra hovězí,
slanina,
pepř mletý,
sůl,
mrkev,
petržel,
celer,
cibule,
máslo,
olej olivový,
vývar zeleninový,
pepř celý,
koření nové koření,
bobkový list,
tymián,
mouka hladká,
mléko,
smetana ke šlehání,
smetana zakysaná,
šťáva citronová
Komentáře (4)
Každopádně mňam
Jo u nás nejradši s přírodní rýží