Dušená telecí líčka se zeleninovým pyré (v pomalém hrnci)
Tento recept využívá pomalý hrnec, který umožňuje masu dokonale změknout a spojit se s chutěmi koření a zeleniny. Výsledkem je luxusní a lahodné jídlo, které se doslova rozplývá na jazyku.
Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 739 kJ / 894 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 11,09 g | 
| Tuky | 55,20 g | 
| Vláknina | 22,92 g | 
| Cholesterol | 26 mg | 
| Sodík | 305 mg | 
| Sůl | 0,67 g | 
| Sacharidy | 47,10 g | 
Postup přípravy
Zveřejněno 7. 1. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
						
					
Dušená telecí líčka se zeleninovým pyré (v pomalém hrnci)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/WvoW
Moje poznámka
					
				
Dušená telecí líčka se zeleninovým pyré (v pomalém hrnci)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/WvoW
Nejnovější recepty
	
			
	
	
Poctivý vývar z hovězích kostí podle Petra Hajného
Přidáno před 9 hodinami
	
			
	
Čočkové karbanátky II
Přidáno před 12 hodinami
	
			
	
Brynzové halušky
Přidáno před 14 hodinami
	
			
	
Sýrové placky
Přidáno před 17 hodinami
	
			
	
Krůtí steak se zeleninovým kuskusem
Přidáno před 18 hodinami
	
			
	
Krkovice dušená s rajčátky a fazolovými lusky
Přidáno před 18 hodinami
Přečtěte si
	
			
	
	
			
	
	
			
		
	
	
			
		
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
Nejnovější články
	
			
		
	
			
		
	
			
		
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
	
			
	
	
Květáková polévka
Eva_H před 5 hodinami
	
			
	
Cheesecake od Evy
Ivvettaa před 7 hodinami
	
			
	
Bílé fazole nakyselo
Milerka před 8 hodinami
	
			
	
Svačinové sendviče
Kajkajak před 8 hodinami
	
			
	
	
Špagety à la carbonara
dolejsovaveronika před 9 hodinami
	
			
	
Jarní salát
Kajkajak před 10 hodinami
	
			
	
Máslové sušenky s džemem (Pinterest heart cookies)
Petronilka před 11 hodinami
	
			
	
	
Kynuté buchty, plněné marmeládou
lelka12 před 11 hodinami
	
			
	
Gulášovka s kysaným zelím
lelka12 před 11 hodinami
	
			
	
Salámovo-nivová pomazánka
[email protected] před 12 hodinami
						Tématické fráze:
						
							hovězí líčka v pomalém hrnci, 
						
						
							hovězí líčka na víně s kořenovou zeleninou, 
						
						
							pomalý hrnec lidl, 
						
						
							video recepty na pomalý hrnec lidl, 
						
						
							hovězí líčka paulus, 
						
						
							pomalý hrnec líčka, 
						
						
							recept na hovězí líčka se zeleninou, 
						
						
							hovězí líčka na víně v pomalem hrnci, 
						
						
							teleci licka, 
						
						
							hovězí líčka pomalý hrnec, 
						
						
							lidl pomaly hrnec, 
						
						
							telecí líčka video, 
						
						
							jaké víno k telecím líčkům, 
						
						
							hovězí líčka na červeném víně, 
						
						
							líčka na víně paulus, 
						
						
							přiloha k hovězím líčkům, 
						
						
							hovězí líčka roman paulus, 
						
						
							líčka pomalý hrnec, 
						
						
							hovězí líčka recept paulus, 
						
						
							hovězí líčka na víně paulus
						
					
						Suroviny:
						
							líčka telecí, 
						
						
							celer, 
						
						
							mrkev, 
						
						
							petržel, 
						
						
							cibule, 
						
						
							cuketa, 
						
						
							víno červené suché, 
						
						
							bujón gelový, 
						
						
							protlak rajčatový, 
						
						
							bobkový list, 
						
						
							koření nové koření mleté, 
						
						
							tymián, 
						
						
							rozmarýn, 
						
						
							olej, 
						
						
							máslo, 
						
						
							sůl, 
						
						
							pepř mletý
						
					
	
			
Komentáře (26)
"Autorem receptu je pan Roman Paulus"
Opravdu?
R. Paulus patří k propagátorům (je jich fffčíl jako žížal po dešti) používání pracně připravovaných consommé. Obávám se, že nějaký prefabrikát, natož gelový!!! by nepoužil…
No, ale třeba už ho LIDL přetvořil k obrazu svému…