Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 407 kJ / 814 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 105,48 g |
Tuky | 21,66 g |
Vláknina | 4,80 g |
Cholesterol | 325 mg |
Sodík | 2,91 g |
Sůl | 6,80 g |
Sacharidy | 24,50 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 11. 1. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Medailonky z plecka na žampionech a whisky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gKXl
Moje poznámka
Medailonky z plecka na žampionech a whisky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gKXl
Nejnovější recepty
Nejlepší povidla
Přidáno před 3 hodinami
Vepřová panenka na žampionech se špenátem
Přidáno před 6 hodinami
Tagliatelle s cuketou a rajčaty
Přidáno před 16 hodinami
Cizrnové kari s kokosovým mlékem
Přidáno před 16 hodinami
Čínské nudle s mletým masem
Přidáno před 16 hodinami
Barevná směs s těstovinami
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Salát Coleslaw
Hypnos před 1 hodinou
Kuřecí prsa v jogurtovo - česnekovém těstíčku
Ivana64 před 2 hodinami
Buchta z cukety
Martina101 před 3 hodinami
Vepřové na houbách
radbastim před 3 hodinami
Pražský koláč podle ČSN
pavlina.simr před 3 hodinami
Těstovinový salát
Elen0766 před 3 hodinami
Nejlepší špenát
mafinka888 před 3 hodinami
Citrónová Babeta z DP
Myskamk před 4 hodinami
Nivová omáčka
PetrM před 4 hodinami
Úžasný tvarohový moučník ke kávě
MartinaDolakova před 4 hodinami
Tématické fráze:
jak připravit plecko,
medailonky z plecka,
vepřová plec recepty na žampionech,
medailonky z plece,
recepty z vepř plecka,
plecko medailonky,
maso ve whisky,
co mužeme připravit z plecka,
plecko-medailonky,
medailonky z vepřového plecka,
plecko v tlakáči,
plecko na ohni,
co připravit z plecka,
na zampionech v tlakaci,
jak upect vepr.plecko,
vepřové medailomky,
veprová medailonky v tlakovém hrnci omacka,
plecko ze žampionama,
madailonky z plecka,
veprove medailonky z plecka
Suroviny:
plecko vepřové,
žampióny,
cibule,
olej,
omáčka sojová,
whisky,
sůl,
pepř,
česnek sušený,
kmín drcený,
voda,
mouka hladká
Komentáře (8)
Koukám, že máte konzervativního přítele, bacha na to
Whisky se už dávno nepije s ledem a ani chlazená (aj keď aj tak sa môže)
Ta Myslivecká je dobrá volba
Určitě nic nepokazíte brandy (koňakem bych pro tento účel neplýtval)
Jsou zoufalci, kteří by použili "halúzkovů" (nebo grappu či kalvados)
Rum a Okenu bych také nedoporučoval
Ale pokud byste chtěla nechat chutě jídla aby se opravdu "rozvinuly"
tak zkuste přidat trošku špiritusu (ten ale určitě doma nemáte), nebo dvě trošky vodky do jídla těsně před podáváním...
mmch, nic nevytáhne chuť ovocných salátů tak, jako panáček alkoholu)
Ďakujem za odpoveď, maria