Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 407 kJ / 814 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 105,48 g |
Tuky | 21,66 g |
Vláknina | 4,80 g |
Cholesterol | 325 mg |
Sodík | 2,91 g |
Sůl | 6,80 g |
Sacharidy | 24,50 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 11. 1. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Medailonky z plecka na žampionech a whisky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gKXl
Moje poznámka
Medailonky z plecka na žampionech a whisky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gKXl
Nejnovější recepty
Placičky z tresky a hrášku
Přidáno před 17 minutami
Koláčky s hruškovými povidly
Přidáno před 10 hodinami
Cuketová buchta s čokoládou Margot
Přidáno před 10 hodinami
Nepečená roláda s kiwi
Přidáno před 10 hodinami
Jemná buchta s mletým mákem
Přidáno před 10 hodinami
Květákové karí placičky
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bublanina II
Frana74 před 1 hodinou
Řezy se zakyskou
Koffi před 2 hodinami
Bábovka...
Marcela0123 před 2 hodinami
Plovdivské maso
Barunka1 před 4 hodinami
Pohanková pomazánka se sušenými rajčaty a pažitkou
Lucille před 4 hodinami
Blesková šlehačková bábovka
kajapece13 před 4 hodinami
Kuskusový salát s cuketou
AndreaAbb před 4 hodinami
Africké kuře
Hypnos před 4 hodinami
Šťouchané brambory
Benetka před 4 hodinami
Kuřecí prsa Kung pao s mandlemi
Severynka před 5 hodinami
Tématické fráze:
jak připravit plecko,
medailonky z plecka,
vepřová plec recepty na žampionech,
medailonky z plece,
recepty z vepř plecka,
plecko medailonky,
maso ve whisky,
co mužeme připravit z plecka,
plecko-medailonky,
medailonky z vepřového plecka,
plecko v tlakáči,
plecko na ohni,
co připravit z plecka,
na zampionech v tlakaci,
jak upect vepr.plecko,
vepřové medailomky,
veprová medailonky v tlakovém hrnci omacka,
plecko ze žampionama,
madailonky z plecka,
veprove medailonky z plecka
Suroviny:
plecko vepřové,
žampióny,
cibule,
olej,
omáčka sojová,
whisky,
sůl,
pepř,
česnek sušený,
kmín drcený,
voda,
mouka hladká
Komentáře (7)
Koukám, že máte konzervativního přítele, bacha na to
Whisky se už dávno nepije s ledem a ani chlazená (aj keď aj tak sa môže)
Ta Myslivecká je dobrá volba
Určitě nic nepokazíte brandy (koňakem bych pro tento účel neplýtval)
Jsou zoufalci, kteří by použili "halúzkovů" (nebo grappu či kalvados)
Rum a Okenu bych také nedoporučoval
Ale pokud byste chtěla nechat chutě jídla aby se opravdu "rozvinuly"
tak zkuste přidat trošku špiritusu (ten ale určitě doma nemáte), nebo dvě trošky vodky do jídla těsně před podáváním...
mmch, nic nevytáhne chuť ovocných salátů tak, jako panáček alkoholu)
Ďakujem za odpoveď, maria