Melanzane alla parmigiana
Parmigiana, je klasický italský pokrm, který spojuje jemně smažené plátky lilku s bohatou rajčatovou omáčkou, voňavou bazalkou a rozpuštěným sýrem. Parmigiana se často podává jako hlavní chod nebo jako příloha.
Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 742 kJ / 1 133 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 83,82 g |
Tuky | 79,22 g |
Vláknina | 6,16 g |
Cholesterol | 220 mg |
Sodík | 1,74 g |
Sůl | 4,33 g |
Sacharidy | 20,17 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 28. 4. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Melanzane alla parmigiana
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/p6Qy
Moje poznámka
Melanzane alla parmigiana
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/p6Qy
Nejnovější recepty
Rýžová kaše s jablky
Přidáno před 5 hodinami
Rýže se žampiony, restovanou čerstvou zeleninou a bylinkami
Přidáno před 6 hodinami
Cheesecake podle Míši Landové
Přidáno před 9 hodinami
Burek z rýžového papíru
Přidáno před 10 hodinami
Bazalkové pesto s parmezánem
Přidáno před 18 hodinami
Jemné bramborové knedlíky se švestkami
Přidáno před 18 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Fofr broskvový koláč
Jarda1972 před 10 minutami
Kuřecí stehna - jedna báseň
Skogfiolens před 40 minutami
Cuketová buchta
miryg13 před 1 hodinou
Ovocné tvarohové knedlíky
Veronikalll před 2 hodinami
Thajské curry
Trol60 před 3 hodinami
Cibulová polévka s česnekem
Kajkajak před 3 hodinami
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
Fitulka před 5 hodinami
"Škvarková" pomazánka z pohanky
janatka před 6 hodinami
Vepřové kostky po srbsku
Zuzkapumanek před 6 hodinami
Tématické fráze:
melanzane,
parmigiano lilek,
lilek parmigiano,
omáčka melanzane,
lilek recepty,
melanzane recept,
melanzane omáčka,
melanzana,
lilková parmigiana,
lilek parmagiano,
melansane,
lilek po čínsku,
lilek v trojobalu,
špagety melanzani,
parmigiano z lilku,
emanuelle ridi recepty,
melanzane con parmezane,
recept melanzana,
špagety melanzane,
zapečený lilek s rajčaty a mozzarelou riddi
Suroviny:
olej olivový,
cibule,
česnek,
sůl,
pepř mletý,
rajče loupané,
bazalka čerstvá,
lilek,
sýr mozzarella,
parmazán,
olej arašídový,
sůl,
mouka hladká,
strouhanka
Komentáře (24)
Zde je pěkné povídání o původu rcp http://www.labuznik.cz/recept/parmigiana-di-melanz...
Snad si pochutnáte i na těch špagetách
Ještě jednou děkuji všem za vlídné hodnocení receptu
arašidový,,. Jináč za receptík
Zizala, mas pravdu, je to vynikajici dobrota a naramne se Ti povedla.