Vepřové řízky na šalvěji se žampiony, brokolicí a rajčaty
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 797 kJ / 430 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 15,79 g |
| Tuky | 23,71 g |
| Vláknina | 22,83 g |
| Cholesterol | 75 mg |
| Sodík | 65 mg |
| Sůl | 0,08 g |
| Sacharidy | 28,80 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 12. 2. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřové řízky na šalvěji se žampiony, brokolicí a rajčaty
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0Y15
Moje poznámka
Vepřové řízky na šalvěji se žampiony, brokolicí a rajčaty
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0Y15
Nejnovější recepty
Grinchův elixír
Přidáno před 13 hodinami
Mleté karbanátky z horkovzdušné fritézy
Přidáno před 16 hodinami
Fíkové kostky
Přidáno před 16 hodinami
Kuřecí prsa ve slanině a nízkosacharidový salát (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 17 hodinami
Salát Emerald
Přidáno před 19 hodinami
Kuličky kumquat
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kapří hranolky
loing před 8 hodinami
Medvědí tlapky
hoopoo před 8 hodinami
Čokoládová poleva z kakaa
Eva11 před 8 hodinami
Banánky ze strojku
Vilik před 8 hodinami
Kokosová vosí hnízda
Evculina84 před 9 hodinami
Těstovinový salát Vltavín
Jan Nemec před 10 hodinami
Nejlepší marokánky
Petruse2503 před 10 hodinami
Nejlepší vaječný koňak
jana.r před 10 hodinami
Svíčková na smetaně
Sirael před 11 hodinami
Tématické fráze:
vepřové řízky,
vepřový řízek se žampiony,
vepřové maso se žampionama,
vepřový řízek na žampionech,
vepřové maso s žampionama,
řízky z panenky,
veprove rizky na zampionech,
řízky z vepřové panenky,
řízek z vepřového s brokolicí,
brokolicové řízky,
vepřová panenka s brokolicí,
těstoviny se zampionama,
vepřové maso s brokolicí a žampiony,
pokrmy se zampionama,
brokolice jako řízek,
panenka ze zampionama,
plněná cuketa žampionamá,
recepty s čerstvou šalvějí,
panenka na šalvěji,
veprove s brokolici
Suroviny:
řízek vepřový,
cibule,
cibulka jarní,
žampióny,
rajče,
brokolice,
česnek,
šalvěj,
smetana ke šlehání,
masox hovězí,
solamyl,
olej,
sůl
Komentáře (12)
Hani a Cardanko, jasně, když máte čerstvou šalvěj tím lépe