Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 025 kJ / 1 440 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 169,00 g |
Tuky | 84,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 640 mg |
Sodík | 4,42 g |
Sůl | 10,80 g |
Sacharidy | 2,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 25. 4. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zlatý pstruh na bylinkách se zeleninovými špízy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PpZ6
Moje poznámka
Zlatý pstruh na bylinkách se zeleninovými špízy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PpZ6
Nejnovější recepty
Marinované kotlety s koriandrem
Přidáno před 3 hodinami
Makový dortík
Přidáno před 4 hodinami
Grilované maso v černém pivu
Přidáno před 4 hodinami
Ledvinky na špeku
Přidáno před 4 hodinami
Tagliatelle se zeleninou
Přidáno před 4 hodinami
Lasagne s cuketou
Přidáno před 4 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Utopenci - nejlepší co známe
LucaKnobloch před 1 hodinou
Úžasný tvarohový moučník ke kávě
Amona před 3 hodinami
Maková náplň
lucyb před 5 hodinami
Domácí rohlíky jako z pekárny
lucyb před 5 hodinami
Čočková polévka z červené čočky
Kajkajak před 6 hodinami
Zavařené meruňky
Jana2017 před 6 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Kamilchen před 8 hodinami
Zapečená cuketa plněná mletým masem a sýrem
Kava 2 před 8 hodinami
Meruňkové nanuky
Cejenka před 8 hodinami
Bramborové šišky
cherst před 8 hodinami
Tématické fráze:
recept pstruh na bylinkách,
grilujeme pstruha,
pstruhové špízy,
druhy pstruhů,
pstruh na bylinkach,
jak grilujeme pstruha,
bylinky pod pstruha,
pstruh bylinky recept,
recept na zlatého pstruha,
pstruh na bylinkách recept,
recept na pstruha,
pstruh s parmskou sunkou,
jak udělat pstruh na bylinkách,
pstruh zlatý ryba,
recepty pstruh na bylinkách,
pstruh bylinky,
recept na pstruha s bylinky,
pstruh nilský ůprava,
pstruhová pomazánka,
pstruh recept
Suroviny:
pstruh,
kerblík,
petrželka,
kopr,
sůl hrubá,
pepř,
kmín celý,
olej olivový,
šunka parmská,
šťáva citronová,
cuketa,
rajče cherry,
cibule,
paprika,
máslo
Komentáře (13)
" Zakápneme olivovým olejem a dáme na hodinku do chladu. Druhý den do bříška pstruha vložíme pokrájené kousky "