Vepřové plátky na másle a žampionech
Velmi jednoduchý recept, kde žampiony dokonale ochutí maso i omáčku a dají tak základ rychlému obědu či večeři. Pokud k přípravě použijete tlakový hrnec, jídlo bude do hodinky na stole.
Postup přípravy
Zveřejněno 11. 11. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřové plátky na másle a žampionech
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yORW
Moje poznámka
Vepřové plátky na másle a žampionech
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yORW
Nejnovější recepty
Cheesecake podle Míši Landové
Přidáno před 1 hodinou
Burek z rýžového papíru
Přidáno před 2 hodinami
Bazalkové pesto s parmezánem
Přidáno před 10 hodinami
Jemné bramborové knedlíky se švestkami
Přidáno před 10 hodinami
Kuřecí směs se žampiony
Přidáno před 10 hodinami
Bramborová scarpaccia se sýrem
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Tyrolské knedlíky s červeným zelím
Wikki před 1 hodinou
Ostružinový koláč s kardamonem
Bonega před 1 hodinou
Česneková bramboračka s vaječnou jíškou
Sahula před 9 hodinami
Pečená švestková povidla
Verosa před 11 hodinami
Banana bread - banánový chlebíček
dominikahonesova před 11 hodinami
Svíčková na smetaně
Sahula před 12 hodinami
Rychlý švestkový koláč s mákem
Snike2006 před 12 hodinami
Koláč z cukety
Vampi před 14 hodinami
Broskvová hrníčková buchta
Monika95 před 14 hodinami
Odlehčené kuře na paprice
Picik před 15 hodinami
Tématické fráze:
vepřové plátky na žampionech,
vepřové na žampionech,
vepřový plátek na žampionech,
veprove platky,
vepřové platky na na žampionech,
recept na vepřové plátky na žampionech,
žampiony na másle,
veprove na masle,
vepřový plátek na másle,
veprove platky se zampiony,
plátky na másle,
žampiony recepty,
vepřové plátky recept,
recepty na vepřové plátky,
vepřové plátky recepty,
vepřovy platek,
veprovi plátek na masle,
vepřové maso na žampionech,
žampionové recepty,
žampiony recept
Suroviny:
plátek vepřový,
sůl,
pepř mletý,
žampióny,
cibule,
mouka hladká,
máslo
Komentáře (28)
V úterý jsem dělala skoro totožně
Také se mi líbí Tvá příprava tarhoni,budu ji muset podle Tebe vyzkoušet
Nic si z toho nerobte, nedá sa vsetko poznat.
My (za komunistov) sme to museli jest aspon raz do týzdna v skolskej jedálni. Bolo to lacnejsie ako ryza...
A zároveň přiznávám, že mě nenapadlo máslo obalit do mouky a takto zahustit, díky zas jsem chytřejší