Suroviny
Porce: 4 po 2 kusech masa
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 218 kJ / 1 008 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 184,31 g |
Tuky | 21,35 g |
Vláknina | 3,90 g |
Cholesterol | 403 mg |
Sodík | 790 mg |
Sůl | 1,88 g |
Sacharidy | 17,71 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 3. 12. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Steikové, dušené hovězí plátky se zeleninkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4QK7
Moje poznámka
Steikové, dušené hovězí plátky se zeleninkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4QK7
Nejnovější recepty
Švestkovy koláč s krémem z tvarohu a pudingu
Přidáno před 5 hodinami
Bazalková frittata
Přidáno před 10 hodinami
Nepečený makový koláč
Přidáno před 16 hodinami
Oblíbená žemlovka
Přidáno 5. 9. 2025 20:46:25
Jablečný koláč se skořicí
Přidáno 5. 9. 2025 20:40:42
Těstoviny s dýní a rajčaty
Přidáno 5. 9. 2025 20:02:03
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Francouzský hruškový koláč
Janicee před 3 minutami
Drožďová polévka
HanaHanka před 34 minutami
Sterilovaná paprika s olejem
Bretik před 51 minutami
Naložená ačokča Dagmar
Bretik před 51 minutami
Pečená švestková povidla
HanaS92 před 59 minutami
Steak z tuňáka s citronovo-hořčičnou omáčkou
vanilj před 4 hodinami
Fazolová polévka mojí babičky
Frant.cermak@seznam.cz před 4 hodinami
Základní Donuts - Donut maker
icecube58 před 5 hodinami
Vepřové kotlety podle balkánské kuchařky
michaelatomastikova999 před 5 hodinami
Tématické fráze:
hovězí plátky,
dušené hovězí,
dušené hovězí plátky,
priprava steiku,
hovězí dušené,
hovezi recepty,
dušená mrkev s hovězím masem,
vepřové steiky,
hovězí plátky recept,
jak dlouho dusit hovězí,
jak dlouho dusit hovezi maso,
steikove maso,
stejková omáčka,
jak dlouho dusit hovezí plátky,
hovezi maso dusene,
stejkové maso,
maso na steiky,
kuřeci steiky,
dusena mrkev s hovezim,
omacka ke steiku
Suroviny:
maso hovězí,
koření na steaky,
cibule,
mrkev,
paprika čerstvá červená,
hrášek,
fazolky zelené,
brokolice,
smetana,
masox,
mouka hladká,
olej olivový,
sůl
Komentáře (13)