Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 6 123 kJ / 1 464 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 18,95 g |
| Tuky | 61,70 g |
| Vláknina | 19,60 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 5 mg |
| Sůl | 0,02 g |
| Sacharidy | 198,30 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 6. 8. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Žaludovo-čirokové sušenky bez lepku, mléka a vajec
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OoRG
Moje poznámka
Žaludovo-čirokové sušenky bez lepku, mléka a vajec
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OoRG
Nejnovější recepty
Kuře s ořechovou náplní
Přidáno před 12 minutami
Roláda Hurikán
Přidáno před 6 hodinami
Salát se žampiony a ztraceným vejcem
Přidáno před 15 hodinami
Štrůdl z pomazánkového másla s jablky
Přidáno 25. 10. 2025 12:26:37
Speciální bramborový sálát
Přidáno 25. 10. 2025 12:10:25
Kulajda se žampiony a ztraceným vejcem
Přidáno 25. 10. 2025 10:33:07
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dýňová polévka
spamejlik před 1 minutou
Žampionová polévka
Blazenka před 2 minutami
Domácí langoše
Sarka1234 před 7 minutami
Kuřecí kousky v těstovinách z jedné pánve
mjanickam před 50 minutami
Brokolicová polévka
Hanous7 před 52 minutami
Jablkový závin z listového těsta
sarah38 před 1 hodinou
Citronovo-mrkvový koláč / bábovka
Janicee před 1 hodinou
Vepřová plec po Bakoňsku
jana1974 před 1 hodinou
Svíčková na smetaně
Lida.Rose před 2 hodinami
Kořeněná játrová omáčka
brtna před 2 hodinami
Tématické fráze:
co je xantan,
sušenky z čirokové mouky,
cirokova babovka,
recepty bez mléka a bez vajec,
sušenky pro batolata,
linecke s čirokove mouky,
xantan v recept,
čiroková mouka perník,
jídla z xantanu,
chia místo vajec,
sušenky z mouky chia,
cirokova semena,
bramborovo cirokove cukrovi
Suroviny:
mouka žaludová,
mouka hladká čiroková,
mouka chia,
cukr vanilkový,
cukr,
xanthan,
čokoláda hořká,
mandle,
olej,
voda
Komentáře (8)
Zkusím příště použít sladší čokoládu a trošičku více přisladit, abych uspokojila více jedlíků.
Díky za recept a rady!