Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 719 kJ / 2 084 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 162,22 g |
Tuky | 105,57 g |
Vláknina | 56,70 g |
Cholesterol | 350 mg |
Sodík | 2,82 g |
Sůl | 6,50 g |
Sacharidy | 108,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 23. 11. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Ražničí s marinádovou šťávou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/LWOr
Moje poznámka
Ražničí s marinádovou šťávou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/LWOr
Nejnovější recepty
Vepřová pečeně se švestkami
Přidáno před 1 hodinou
Avokádová pomazánka
Přidáno před 16 hodinami
Belgické vafle
Přidáno před 21 hodinami
Americké cookies s borůvkami
Přidáno 21. 8. 2025 09:05:02
Quiche inspirovaný Herbářem
Přidáno 21. 8. 2025 08:27:15
Čokoládový koláč s ovocem
Přidáno 20. 8. 2025 15:00:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Cuketové brownies
verisek08 před 1 hodinou
Bramboráky nastavované kuskusem s hlívou
ZboSy před 1 hodinou
Cuketová polévka s nivou
Glapet před 2 hodinami
Cuketa v pikantním sýrovém těstíčku
pesmax před 3 hodinami
Italská rajčatová polévka
JindraPrazska před 4 hodinami
Křehký koláč s mákem, tvarohem a švestkami
IIvveettaa před 4 hodinami
Grilované krevety
Hombr před 5 hodinami
Játra na špeku se šunkovou rýží
poirotka před 6 hodinami
Dědova dršťková polévka
Zuzanka A před 14 hodinami
Špagety v nivě
Routilka před 15 hodinami
Tématické fráze:
ražnici naložené,
ražničí,
ražniči recept,
maso na ražničí,
naložené maso na ražničí,
recept ražniči,
naloženi masa na ražniči,
jak nalozit maso na ražniči,
nalozene raznici,
marináda na ražniči z kýty,
recept na ražničí,
ražniči na špejli do trouby,
moje ražniči,
ražniči z lososa,
recepty ražničí,
maso na raznici jak naložit,
přírodní ražniči,
naložit maso na ražniči,
smetanove brambory a ražnici,
dusene raznici
Suroviny:
kýta vepřová,
slanina anglická,
salám vysočina,
paprika čerstvá červená,
cibule,
rajče cherry,
víno hroznové,
máslo,
petrželka,
olej,
sůl,
česnek,
olej,
omáčka worcesterová,
protlak rajčatový,
citron
Komentáře (16)
To není banalita, to je kultura (anebo nekultura?).
Bibinko,věřím,že jste si pochutnali,mňam