Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 10 583 kJ / 2 529 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 254,50 g |
| Tuky | 130,50 g |
| Vláknina | 7,81 g |
| Cholesterol | 4,88 g |
| Sodík | 3,01 g |
| Sůl | 7,50 g |
| Sacharidy | 81,51 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 24. 1. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hovězí pajšl na divoko v pomalém hrnci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Ynr2
Moje poznámka
Hovězí pajšl na divoko v pomalém hrnci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Ynr2
Nejnovější recepty
Burizonové kuličky
Přidáno před 27 minutami
Mrkvovo-sýrové placky (vhodné i pro diabetiky)
Přidáno před 55 minutami
Cuketa na kari a česneku s nakládanou červenou paprikou
Přidáno před 18 hodinami
Belgické lanýže
Přidáno před 18 hodinami
Nejlepší plněné perníčky
Přidáno před 19 hodinami
Ořechové šuhajdy
Přidáno před 19 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pečený rolovaný bůček s dušenou kapustou
mustafka před 18 minutami
Rychlé ořechové řezy s kávovou šlehačkou
Andruse před 5 hodinami
Vepřová krkovice s bramborem v PH
Pavlina06 před 6 hodinami
Zdravý makový koláč
Janicee před 13 hodinami
Tradiční linecké cukroví
kamila.k před 15 hodinami
Pochoutkový salát retro (podle ČSN z roku 1976)
vladhn před 15 hodinami
Čokoládové crinkles s bílým kabátkem
Pajafaja před 16 hodinami
Košíčky plněné ořechovou náplní
marhau před 17 hodinami
Tvarohová štola
[email protected] před 17 hodinami
Vanilkové rohlíčky
Libotovska před 18 hodinami
Tématické fráze:
hovězí plíce recept,
hovězí plíce recepty,
pajšl - telecí kořínek na smetaně,
plíčka na smetaně z divočiny,
hovězí plice,
recept na hovězí plice,
pajšl z králíka,
hovězí plíce na smetaně,
hovězí kořínek,
pajšl z hovězího masa,
pajsl,
pličky,
telecí pajsl,
pajšl z divočiny,
kořínek omáčka,
pajšl recept,
pomaly hrnec recepty,
korinek omacka/pajsl,
plíčky na smetaně v pomalém hrnci,
kůzle pajšl
Suroviny:
pajšl hovězí,
cibule bílá,
cibule červená,
koření divočina,
pepř,
koření nové koření,
bobkový list,
tymián,
rozmarýn,
máslo,
mouka hladká,
bylinky
Komentáře (33)
Jinak myslím, že si každý může dát barvu cibule jaká mu chutná, nám to takhle chutnalo a moc a i cibule se snědly pěkně s křenovou hořčicí
Barva: hnědá, č.2 nepatrně sytější
Vůně: č.1 voní nepatrně více po cibuli
Chuť: stejná, ale č.2 je o chlup (asi tak o veverčí) jemnější
V normálním jídle normální člověk patrně nepozná žádný rozdíl
Největším přeqapením ale je, že oba vývary z neloupaných cibulí jsou znatelně NAHOŘKLÉ
Omlouvám se, špatně jsem to níže formuloval
Z rcp vyplývá, že uvařená cibule je v podstatě vedlejší produkt, který slupl pán domu...
My budeme degustovat jen tu cibulovou vodu, tedy 2 vývary z cibulí připravené.
Jen tak, pro srandu králíkům, jsem koupil přehršel různobarevných cibulí a o víkendu otestuji na mančaftu zda poznají rozdíl mezi v 1. hrnci vařenou žlutou a ve 2. hrnci vařenou bílou a červenou cibulí... Uvidíme
...a z té cibulové vody uvařím asi francouzskou cibulačku po našem, tedy zasmaženou. No, samozřejmě že ne "francouzským máslem", neboť zahušťovat VÝVAR tímto způsobem je poněkud mimo mísu...
Jo a babička ještě k tomu kořínek myslela i mozeček, což jsem teda nechápala
Na smetaně tu jsou také recepty - viz http://www.toprecepty.cz/vyhledavani.php?hledam=pa...
Poučte ma, vďaka