Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 10 583 kJ / 2 529 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 254,50 g |
Tuky | 130,50 g |
Vláknina | 7,81 g |
Cholesterol | 4,88 g |
Sodík | 3,01 g |
Sůl | 7,50 g |
Sacharidy | 81,51 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 24. 1. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hovězí pajšl na divoko v pomalém hrnci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Ynr2
Moje poznámka
Hovězí pajšl na divoko v pomalém hrnci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Ynr2
Nejnovější recepty
Kedlubnová polévka
Přidáno před 6 hodinami
Pavučinkový makový závin.
Přidáno před 18 hodinami
Pizza Valencia
Přidáno před 21 hodinami
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno 2. 5. 2025 11:01
Gravlax vejce
Přidáno 1. 5. 2025 19:16
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno 1. 5. 2025 09:43
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rychlá ořechová bábovka
Anna.Milkova před 19 minutami
Obyčejný hlávkový salát s obyčejnou zálivkou od babičky
Missa25 před 26 minutami
Kefírové lívance II
vavravictoria1 před 38 minutami
Klasická koprová omáčka s vejcem
frantisek66 před 1 hodinou
Hamburská vepřová kýta
Pisarak před 1 hodinou
Vepřová kotleta s houskovým knedlíkem
Pisarak před 1 hodinou
Toskánský bůček
poirotka před 2 hodinami
Vajíčková tlačenka
pavelcicha před 2 hodinami
Zadělávaná mrkev s hráškem
Mimino před 3 hodinami
Tématické fráze:
hovězí plíce recept,
hovězí plíce recepty,
pajšl - telecí kořínek na smetaně,
plíčka na smetaně z divočiny,
hovězí plice,
recept na hovězí plice,
pajšl z králíka,
hovězí plíce na smetaně,
hovězí kořínek,
pajšl z hovězího masa,
pajsl,
pličky,
telecí pajsl,
pajšl z divočiny,
kořínek omáčka,
pajšl recept,
pomaly hrnec recepty,
korinek omacka/pajsl,
plíčky na smetaně v pomalém hrnci,
kůzle pajšl
Suroviny:
pajšl hovězí,
cibule bílá,
cibule červená,
koření divočina,
pepř,
koření nové koření,
bobkový list,
tymián,
rozmarýn,
máslo,
mouka hladká,
bylinky
Komentáře (31)
Jinak myslím, že si každý může dát barvu cibule jaká mu chutná, nám to takhle chutnalo a moc a i cibule se snědly pěkně s křenovou hořčicí
Barva: hnědá, č.2 nepatrně sytější
Vůně: č.1 voní nepatrně více po cibuli
Chuť: stejná, ale č.2 je o chlup (asi tak o veverčí) jemnější
V normálním jídle normální člověk patrně nepozná žádný rozdíl
Největším přeqapením ale je, že oba vývary z neloupaných cibulí jsou znatelně NAHOŘKLÉ
Omlouvám se, špatně jsem to níže formuloval
Z rcp vyplývá, že uvařená cibule je v podstatě vedlejší produkt, který slupl pán domu...
My budeme degustovat jen tu cibulovou vodu, tedy 2 vývary z cibulí připravené.
Jen tak, pro srandu králíkům, jsem koupil přehršel různobarevných cibulí a o víkendu otestuji na mančaftu zda poznají rozdíl mezi v 1. hrnci vařenou žlutou a ve 2. hrnci vařenou bílou a červenou cibulí... Uvidíme
...a z té cibulové vody uvařím asi francouzskou cibulačku po našem, tedy zasmaženou. No, samozřejmě že ne "francouzským máslem", neboť zahušťovat VÝVAR tímto způsobem je poněkud mimo mísu...
Jo a babička ještě k tomu kořínek myslela i mozeček, což jsem teda nechápala
Na smetaně tu jsou také recepty - viz http://www.toprecepty.cz/vyhledavani.php?hledam=pa...
Poučte ma, vďaka