Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 527 kJ / 604 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 69,05 g |
| Tuky | 20,48 g |
| Vláknina | 4,74 g |
| Cholesterol | 854 mg |
| Sodík | 250 mg |
| Sůl | 0,58 g |
| Sacharidy | 34,67 g |
Postup přípravy
Krok 1: Maso a játra nakrájíme na nudličky, porek na kolečka a na oleji orestujeme. Přidáme všechno kořeni, protlak a kapii.
Krok 2: Podusíme a poté zalijeme smetanou. Mícháme do zhoustnutí a změknutí masa a jater.
Krok 3: Na karamelizovanou cibuli rozpustíme máslo, přidáme cibuli na tenké měsíčky nakrájenou, po krátkém dušení zasypeme cukrem a po rozpuštění zakápneme octem, osolíme.
Zveřejněno 18. 3. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Topinka s krůtí směsí a karamelizovanou cibulí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pqpr
Moje poznámka
Topinka s krůtí směsí a karamelizovanou cibulí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pqpr
Nejnovější recepty
Bramborová roláda plněná mletým masem
Přidáno před 4 hodinami
Nepečená kávová zrna podle Ivety Fabešové
Přidáno před 9 hodinami
Grinchův elixír
Přidáno před 23 hodinami
Mleté karbanátky z horkovzdušné fritézy
Přidáno 20. 12. 2025 13:16:10
Fíkové kostky
Přidáno 20. 12. 2025 13:01:11
Kuřecí prsa ve slanině a nízkosacharidový salát (vhodné pro diabetiky)
Přidáno 20. 12. 2025 12:19:24
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pařížské řezy jednoduché
Koffi před 9 minutami
Zapečené těstoviny s mletým masem a žampiony
jindrastec před 17 minutami
Přírodní řízek z krůtího masa
Rabio před 43 minutami
Candát po vsetínsku
Mirrika před 45 minutami
Vepřové nudličky na černém pivu s žampiony
Martin91 před 50 minutami
Oříškovočokoládová bábovka
Vmira před 1 hodinou
Vánočka moje oblíbená
Mirous před 1 hodinou
Babiččina kapustnica
Kajkajak před 1 hodinou
Šunkofleky
Kajkajak před 1 hodinou
"Tatarák" z tvarůžků a camembertu
Petik05 před 1 hodinou
Tématické fráze:
krutí játra na topince,
krutí játra na topinku,
krůtí játra na topinky,
krůtí játra s topinkou,
karamelizovaná cibule video,
krůtí masová směs na topinky,
topinková směs s krůtího masa,
krutí maso směs na topinky,
směs na topinky z krůtího masa,
játra na cibulce s směs na topinky,
krůtí nudličky s topinkou,
recepty krúti játra na topince,
krůtí maso na topinky,
krůtí játra předkrm,
játra na cibulce topinka,
směs na topinky krůtí játra,
směs krůtích jater na topinky,
video cibule karamelizovaná,
recept na karamelizovanou cibuli,
topinka s kruti jatrou
Suroviny:
prsa krůtí,
játra krůtí,
protlak rajčatový,
pórek,
kapie červená,
smetana,
sůl,
pepř,
omáčka sojová,
koření grilovací,
olej,
cibule červená,
máslo,
cukr hnědý,
ocet balsamiko,
sůl,
topinka
Komentáře (7)
Je to o zvyku, nám zase nedělaly dobře ty smažené v tuku