Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 15 591 kJ / 3 726 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 393,38 g |
Tuky | 105,70 g |
Vláknina | 85,95 g |
Cholesterol | 500 mg |
Sodík | 950 mg |
Sůl | 2,00 g |
Sacharidy | 275,95 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 26. 1. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hrachová polévka z uzených křížových kostí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0YQV
Moje poznámka
Hrachová polévka z uzených křížových kostí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0YQV
Nejnovější recepty
Kuřecí křupky z HF
Přidáno před 21 minutami
Rychlý borůvkový koláč
Přidáno před 3 hodinami
Letní dort s tvarohem
Přidáno před 3 hodinami
Rychlé řezy se zakysankou a ovocem
Přidáno před 4 hodinami
Listové koláčky s krémovou náplní a džemem
Přidáno před 4 hodinami
Broskvové knedlíky vařené v páře
Přidáno před 6 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Žampiony s cuketou
Petulice před 13 minutami
Žampiónová polévka
SarkaMG před 30 minutami
Kysané zelí na slanině a jablku
Lolatus před 1 hodinou
Košíčky s želé
rujet před 1 hodinou
Borůvkový závin podle německé Omy
iva.dostalova@seznam.cz před 1 hodinou
Koláčky s tvarohem a meruňkami
KamiF před 1 hodinou
Řecká musaka
ceslo před 1 hodinou
Kvasnicová polévka
Kajkajak před 1 hodinou
Polévka z mletého masa - oblíbená ze školní jídelny
Leiinka před 2 hodinami
Sendvič caprese
Runser před 2 hodinami
Tématické fráze:
polévka z kostí,
uzená polévka s hrachem,
pečené uzené kosti,
hrachová polévka z uzeného,
kost,
vařené uzené kosti,
uzená křižovka,
hrachová polévka s uzeninou,
uzená polévka,
uzené křížovky,
hrachová polevka s uzenými kostmi,
dietní hrachová polévka,
vanocni uzena polévka,
hrachová polévka,
pečená křížová kost,
polévka z uzeného s hrachem,
polenkazkosti,
uzena polivka z hrachem,
hrachvo-cockova polevka,
jak se vaří uzené kosti
Suroviny:
kosti uzené,
voda,
hrách,
cibule,
pastiňák,
brambory,
česnek,
sůl,
pepř celý,
koření nové koření,
bobkový list,
nať petrželová
Komentáře (7)