Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 15 591 kJ / 3 726 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 393,38 g |
Tuky | 105,70 g |
Vláknina | 85,95 g |
Cholesterol | 500 mg |
Sodík | 950 mg |
Sůl | 2,00 g |
Sacharidy | 275,95 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 26. 1. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hrachová polévka z uzených křížových kostí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0YQV
Moje poznámka
Hrachová polévka z uzených křížových kostí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0YQV
Nejnovější recepty
Kedlubnová polévka
Přidáno před 1 hodinou
Pavučinkový makový závin.
Přidáno před 12 hodinami
Pizza Valencia
Přidáno před 16 hodinami
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno před 20 hodinami
Gravlax vejce
Přidáno 1. 5. 2025 19:16
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno 1. 5. 2025 09:43
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Půlnoční flamendr
Slavista62 před 1 hodinou
Vepřový flamendr z kýty podle starého receptu
Slavista62 před 1 hodinou
Kuřecí restovaná játra
Loiza před 10 hodinami
Jogurtová bábovka
Zsuzsu1 před 10 hodinami
Čevapčiči z horkovzdušné fritézy
nemecjarda42 před 14 hodinami
Pampeliškový med
Mrspassinger před 15 hodinami
Klasický bramborový guláš neboli buřtguláš (výborný a hustý)
Katyyy před 16 hodinami
Vrstvený salát
Maruna365 před 16 hodinami
Jemná pažitková pomazánka
Adamek2011wo před 17 hodinami
Zelňačka
Veronika_1 před 17 hodinami
Tématické fráze:
polévka z kostí,
uzená polévka s hrachem,
pečené uzené kosti,
hrachová polévka z uzeného,
kost,
vařené uzené kosti,
uzená křižovka,
hrachová polévka s uzeninou,
uzená polévka,
uzené křížovky,
hrachová polevka s uzenými kostmi,
dietní hrachová polévka,
vanocni uzena polévka,
hrachová polévka,
pečená křížová kost,
polévka z uzeného s hrachem,
polenkazkosti,
uzena polivka z hrachem,
hrachvo-cockova polevka,
jak se vaří uzené kosti
Suroviny:
kosti uzené,
voda,
hrách,
cibule,
pastiňák,
brambory,
česnek,
sůl,
pepř celý,
koření nové koření,
bobkový list,
nať petrželová
Komentáře (5)