Plíčky od hajného ze „Šlajfu“
Suroviny pro 8
8
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 859 kJ / 2 117 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 202,33 g |
Tuky | 91,57 g |
Vláknina | 27,19 g |
Cholesterol | 2,15 g |
Sodík | 2,44 g |
Sůl | 6,17 g |
Sacharidy | 111,29 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 11. 4. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Plíčky od hajného ze „Šlajfu“
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/klmK
Moje poznámka
Plíčky od hajného ze „Šlajfu“
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/klmK
Nejnovější recepty
Pizza Valencia
Přidáno před 2 hodinami
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno před 6 hodinami
Gravlax vejce
Přidáno před 21 hodinami
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno 1. 5. 2025 09:43
Losos na pánvi s pikantní česnekovou chilli omáčkou
Přidáno 1. 5. 2025 06:19
Řezy s pudinkem a ostružinami
Přidáno 1. 5. 2025 04:28
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Čevapčiči z horkovzdušné fritézy
nemecjarda42 před 25 minutami
Pampeliškový med
Mrspassinger před 42 minutami
Klasický bramborový guláš neboli buřtguláš (výborný a hustý)
Katyyy před 2 hodinami
Vrstvený salát
Maruna365 před 2 hodinami
Jemná pažitková pomazánka
Adamek2011wo před 3 hodinami
Zelňačka
Veronika_1 před 3 hodinami
Buchta se zakysanou smetanou
Panova před 3 hodinami
Drůbková polévka
Kajkajak před 5 hodinami
Vepřové na smetaně s mrkví a hráškem
RenataMaresova před 6 hodinami
Vepřová plec pečená pomalu společně s bramborami a mrkví
Lastovia před 6 hodinami
Tématické fráze:
pajšl z divočáka,
pličky,
srnčí pajšl,
pličky na smetaně z divočáka,
pajšl na kyselo,
pličky na kyselo,
plíčka na víně,
plicky z divocaka,
plíce z divočáka,
jehněčí plíčka na smetaně,
co jsou plíčky,
recept na pajsl,
nejlepší plíčky na smetaně,
připrava plicek,
plicki,
recept hajný ze šlajfu,
pajšl - plíčka na smetaně,
plíčka na smetaně recept,
pajšl divočáka,
držky na kyselo
Suroviny:
plíce vepřové,
slezina vepřová,
srdce vepřové,
bok uzený,
mrkev,
petržel,
celer,
cibulka jarní,
cibule,
česnek,
smetana zakysaná,
rozmarýn,
koření nové koření,
pepř celý,
jalovec,
bobkový list,
citron,
cukr krystal,
zázvor,
mouka hladká,
sůl,
pepř,
sádlo
Komentáře (3)