Suroviny
Porce: 5-litrovy hrniec
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 999 kJ / 239 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 6,48 g |
Tuky | 0,72 g |
Vláknina | 12,40 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 123 mg |
Sůl | 0,20 g |
Sacharidy | 46,60 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 9. 4. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Ukrajinský boršč
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/79q1
Moje poznámka
Ukrajinský boršč
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/79q1
Nejnovější recepty
Cuketový sachr
Přidáno před 7 minutami
Marmeláda z rynglí
Přidáno před 14 hodinami
Kuřecí karbanátky s pečenými rajčaty (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 15 hodinami
Tvarohový chia pohár s ostružinami a čokoládou
Přidáno před 15 hodinami
Salát z pečených rajčat
Přidáno před 19 hodinami
Rýžová kaše s jablky
Přidáno 2. 9. 2025 10:01:01
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Špenátová polévka s mlékem
Kajkajak před 16 minutami
Krkovička po farářsku
Tamarilka před 1 hodinou
Hrachová kaše s cibulkou
alus.s před 1 hodinou
Cikánské řízky
hd.monthy před 2 hodinami
Pečená švestková povidla
Katerain před 2 hodinami
Minutková krkovička (křehká)
lunav1 před 2 hodinami
Kuřecí kung pao z letáku Albert
Radka61 před 3 hodinami
Domácí kečup
Marfyk před 3 hodinami
Banánové lívance
Mazej před 4 hodinami
Rychlá tvarůžková pomazánka
Slavista62 před 4 hodinami
Tématické fráze:
boršč podle rodilé ukrajinky,
recept na boršt,
boršt,
borsč,
bořč,
borč recept,
boršč recept,
borst recept,
recept na boršč,
ukrajinske recepty,
ukrainsky borsc,
polévka boršt,
recepty boršt,
borst polevka,
recept boršť,
borč recepty,
jak uvarit borsc,
polévka bořč,
ruský bořč,
rusky borc polevka
Suroviny:
maso vepřové,
mrkev,
petržel,
celer,
cibule,
řepa červená,
zelí bílé,
brambory,
protlak rajčatový,
sůl,
pepř černý,
vegeta,
olej,
česnek,
petrželka,
smetana zakysaná
Komentáře (19)
petulka:je to vec vkusu, niekomu chuti majoneza, niekomu smotana...
byl vynikající,ale nikdy jsem se ho nenaučila vařit,tak snad si na něm z tohoto receptíku pošmáknu...
Posílám ti bodík.