Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 14 750 kJ / 3 525 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 151,22 g |
| Tuky | 307,88 g |
| Vláknina | 15,05 g |
| Cholesterol | 460 mg |
| Sodík | 1,95 g |
| Sůl | 4,50 g |
| Sacharidy | 34,50 g |
Postup přípravy
Krok 1: Vše dáme do vody a uvaříme. Po uvaření ihned rozkrájíme bůček na slabší delší pruhy, asi 4 cm široké.
Krok 2: Ještě horký obalíme ve směsi.
Krok 3: Zabalíme jednotlivé pruhy do alobalu, necháme zchladit a uložíme do lednice na 7 dní. Krájíme na plátky a podáváme k pivu s chlebem, okurkou a hořčicí.
Zveřejněno 5. 3. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bůčkový nářez
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/RVK
Moje poznámka
Bůčkový nářez
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/RVK
Nejnovější recepty
Vepřová panenka s nádivkou ze sušených švestek podle Mirka Kaliny
Přidáno před 42 minutami
Kuřecí paličky ve slanině
Přidáno před 2 hodinami
Fazolový salát s mrkví a párkem
Přidáno před 10 hodinami
Batátová kaše
Přidáno před 12 hodinami
Krkovička s dýňovo-bramborovou kaší
Přidáno před 12 hodinami
Masová směs Mexiko
Přidáno před 13 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Cuketový perník
lunav1 před 57 minutami
Hrníčková bábovka
lunav1 před 58 minutami
Dršťková polévka z jižní Moravy
alena.kyp před 1 hodinou
Perníčky, které jsou hned měkké
Atilla před 2 hodinami
Nadýchaná banánová buchta
brtna před 11 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
brtna před 11 hodinami
Frankfurtská jemná polévka
brtna před 11 hodinami
Babiččina fazolačka
Marierosulkova před 11 hodinami
Rýžový nákyp s broskvemi
KetyHu před 12 hodinami
Vepřové plátky s krůtími játry a fazolkami
adelaku před 13 hodinami
Tématické fráze:
buckova pastika,
vepřová paštika,
bůčkový závin,
vepřový nářez,
bůčková roláda plněná mletým masem,
mletá bůčková roláda,
domácí bůčková paštika,
paštika recept,
domácí nářez,
bůčková roláda s mletým masem,
bůčkový dort,
studený bůček nářez recept,
bučkova rolada mleta,
bučkova roláda za studena plněná mletým masem,
bůčkový,
vepřová paštika-recept,
vepřový nářez recept,
domaci bučkový závin,
studený nářez z vepřového masa recept,
cesnekovy veprovy narez
Suroviny:
bůček bez kosti,
česnek,
pepř,
bobkový list,
sůl,
pepř,
koření kari,
paprika sušená sladká,
koření grilovací,
omáčka worcesterová,
olej,
paprika sušená pálivá
Komentáře (9)