Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kung pao

Kung Pao je pikantní čínské jídlo, které se připravuje smažením na pánvi. Toto jídlo je známé svou výraznou chutí a kombinací kořeněných, sladkých a slaných složek. Kung Pao je oblíbené nejen v Číně, ale i po celém světě.

Hodnocení receptu je 4,8 (13×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 40 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 20 min

40 min (20 min příprava + 20 min tepelná úprava)

13. 2. 2010 12:14

Suroviny pro 2 porce

2 porce

Nutriční hodnoty

Energie4 049 kJ / 968 kcal
Bílkoviny78,88 g
Tuky63,96 g
Vláknina2,10 g
Cholesterol 379 mg
Sodík 459 mg
Sůl0,96 g
Sacharidy18,10 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Velmi výborné jídlo. Pokud chcete jíst zdravěji, nedávejte víno ani arašídy a místo vepřového masa použijte makrobiotické maso šmakoun.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Janek2581

8. 7. 2023 21:44

V čínské kuchyně se maso restuje a né dusí a chybí tam základní zelenina u receptu. A s tím šmakounem autorka receptu dala třešničku na dort ale držím palce. Síce je to tu už 13 let ale aspoň to ozivim. :-K

blabol.jachym

21. 3. 2011 18:53

dal bych tam poměry surovin:-/:-)

isindy isindy

13. 1. 2011 20:26

ode mne bod +:yes:, pochutnali jsme si...přidávám hotky ;-)

eva hubova eva hubova

4. 6. 2010 22:59

Nepatří to do jiné kategorie?

Lusinda79

13. 2. 2010 14:16

Já mám čínskou kuchařku a je fakt, že vaří většinou z vepřového.;-)Kuřecí je tam použito snad jen v Kuřeti čtyř vůní.

Radulinka6 Radulinka6

13. 2. 2010 14:10

zizala-Kung Pao se dá dělat s kuřecího,tak i z vepřového.Hanička se asi přehmátla.:-D

Radulinka6 Radulinka6

13. 2. 2010 13:46

Já do čínských receptů dávám svoje rýžové víno,bez něj to není ono.Pošlu vám na ně recept.V zimě ho popíjíme na zahřátí.Je sladké a moc dobré.

zizala zizala (moderátorka)

13. 2. 2010 13:42

Tohle mi hlava nebere...kung pao mám spojené s kuřecím, tohle je z vepřového a je to v kategorii hovězí maso :-O:-D

Radulinka6 Radulinka6

13. 2. 2010 13:36

Výborná ostrá mňamka,taky ji často dělám.U nás v Čínské restauraci do ní přidávají spoustu zeleniny,a jednou mi tam ani buráky nedali,už to není ono.Dávám bodík.

maris maris

13. 2. 2010 12:54

mirco - díky:-)
Hani, prosím Tě, doplň recept, aby byl srozumitelný i pro laiky.;-)

mirca75 mirca75

13. 2. 2010 12:39

Existuje rozdělení vývarů na vývar A-z hovězích kostí ,vývar B-z bílých kostí(telecí,vepřové) ,vývar C-z drůbeže.;-)

maris maris

13. 2. 2010 12:35

vývar B jsem nikdy neslyšela, ale není to vývar Bio ?:-O

k.radulka k.radulka

13. 2. 2010 12:25

vývar B je hovězí vývar bo kuřecí?:-O jinak :yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: kung pao kun pao kung pao recept vepřové kung pao veprove kung pao recept kung pao z vepřového masa kunpao recept na kung pao kungpao kureci kun pao kuře kung pao nej recept recept kung pao recept na kun pao hovězí kung pao recepty kung pao recepty na kung pao kun-pao kun pao recept kuřecí kung pao recepty na kun pao

Suroviny: kýta vepřová, vejce, solamyl, olej, chilli paprika čerstvá, arašídy, vývar vepřový, omáčka sojová, cukr, víno

TopRecepty.cz

Kung pao

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/p8GQ