Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Medovník od Sebeny

Medovník se u nás celkem rychle zabydlel. Je sice trochu náročnější na svou přípravu, ale zcela jistě za to stojí. Nejlíp chutná trochu odleželý, proto ho po sestavení nechte pár hodin odpočívat na chladném místě.

Hodnocení receptu je 5,0 (63×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 35 min Doba přípravy: 30 min Doba tepelné úpravy: 5 min Plus vaření kond. mléka a rozležení

35 min (30 min příprava + 5 min tepelná úprava, Plus vaření kond. mléka a rozležení)

20. 2. 2010 11:20

Suroviny pro 1 kus

1 kus

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie33 730 kJ / 8 062 kcal
Bílkoviny92,82 g
Tuky458,84 g
Vláknina26,50 g
Cholesterol 1,42 g
Sodík 166 mg
Sůl0,29 g
Sacharidy805,32 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

jitkahot

19. 9. 2022 18:38

Eja57 (moderátorka): Díky za upřesnění a doplnění. Pomůže to dalším. Díky, díky, díky :-K:-*

jitkahot

19. 9. 2022 18:37

Eja57 (moderátorka): Vylila obsah do hrnce a chtěla ty 2 hodiny vařit. Bylo mi to divné. Beru, že ten kdo recept píše, vi proč ten úkon je. Až při "nehodě " jsem začala hledat jiný recept a tam bylo vysvětleno.

jitkahot

19. 9. 2022 18:34

mata3636: Nečekala jsem na odpověď. Jak jsem uvedla, na netu jsem si našla co tím bylo myšleno. Spíše to bylo povzdechnutí nad tím, že by se recepty měly uvádět přesně. Nejsem úplná lama, ale dát vařit celou, nenačatou plechovku jsem nikdy neslyšela.

Eja57 Eja57

19. 9. 2022 16:40

jitkahot: autorka už sem nechodí, doplnila jsem postup do receptu. Ty jsi vařila plechovku v hrnci bez vody:-?:-O

mata3636 mata3636

19. 9. 2022 16:36

jitkahot: chápem to tak, že ste nevedeli, ako uvariť salko? Veď ľahká pomoc - ak nechcem čakať, pokiaľ mi odpovie autor receptu, hľadám pomoc cez google. 15 sekúnd a vedeli by ste, ako na to. Či čo sa vám nepodarilo?

jitkahot

19. 9. 2022 16:09

Nedostatečná informace s kondenzovaným mlékem. Díky napálení hrnce jsem se začala pídit co tím autor myslel. Naprosto zbytečná škoda na surovině při dnešní drahotě! :no::no:

Taevita Taevita

28. 8. 2021 08:47

Děkuji za recept a hlavně za postup přípravy. Medovník se povedl.

lusinda

14. 4. 2015 11:14

Moc moc prosím jak velký je medovník z této dávky?popř.jak velké udělat dva malé??asi jako dezertní talířky?Chtěla bych dělat známému ke čtyřicátinám a napadlo mě udělat 3 patra a tvar čtvercový tak jakou dávku udělat.Děkuji moc za odpověd;-):-8

Peppa

29. 12. 2014 20:32

sebena:Prosim, ja take bezorechovou verzi!:-8

pionee

14. 12. 2014 21:01

Vypadá nádherně, také ho zítra vyzkouším.:-))

PavlaJ

17. 10. 2014 12:58

Dobrý den, chtěla by jsem se zeptat jestli z jedné dávky udělám dva medovníky na velký plytký talíř, nebo jenom jeden. Děkuji.

jirkacz

16. 9. 2013 10:51

skvělý recept moc jsme si pošmákli:-* :yes:

piskota piskota

17. 3. 2013 08:58

:-K :-K Medovník už je v ledničce, ještě vydržet den počkat, aby se uležel :-) :yes: :yes:
Z dovolením jsem přidala 2 fotečky ;-)

Verča

20. 2. 2013 03:19

Ahoj chtěla bych radu naposledy jsem delaĺa medovnik podle trochu jineho receptu krem stejny ale placky se nepotirali a byl totalne tvrdy. i po 5 dnech . Jen ze jsem ho mela v lednici. Pak jsem ho nastvane vyndala ven ze ho vyhodim a zapomnela na nej. Druhy jen nevim proc sem do nej píchla a o pulku změkl, ikdyž to furt nebylo ono. Tak se chci poradit jak pak ty dva dny na uležení medovník skladujete at neudelam nejakou chybu. Přece jen mit ho dva dny venku v byte v teple je tam maslo. Díky za rady

Chilli papricka

19. 2. 2013 15:33

o víkendu jsem pekla a byl úžasný. jen jsem bojovala s posypáním stran. nemáte na to někdo nějaký fígl, prosím?:-8

1 2 3 4

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: recept na medovník recept na pravý medovník medovnik recept pravý medovník recept medovnik recept medovnik pravy medovnik výroba medovníku pečeme medovník krém na medovník nejlepší medovník medovník originál recept jak se dela medovnik medovník cena sirup na medovník medovník s kondenzovaným mlékem pravý medovník- recept vynikající medovnik nejlepší medovník recept medovník recepty

Suroviny: cukr krupice, máslo, med, mléko plnotučné, mouka hladká, vejce, kypřící prášek, rum, kakao, mléko kondenzované, máslo, ořechy vlašské, rum, voda, cukr krupice, ořechy vlašské

TopRecepty.cz

Medovník od Sebeny

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/K8XM