Suroviny pro 6
6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 563 kJ / 135 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 5,29 g |
Tuky | 0,76 g |
Vláknina | 15,27 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 3,47 g |
Sůl | 8,62 g |
Sacharidy | 21,36 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 21. 2. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Čočkovo-kroupová polévka s houbami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Z84w
Moje poznámka
Čočkovo-kroupová polévka s houbami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Z84w
Nejnovější recepty
Linecký koláč s cuketou
Přidáno před 4 hodinami
Koláč s tvarohem a rybízem
Přidáno před 10 hodinami
Lečo v omeletě
Přidáno 3. 7. 2025 08:29
Jahodové nanuky se zakysanou smetanou
Přidáno 2. 7. 2025 19:13
Květák bez smažení
Přidáno 2. 7. 2025 16:46
Kuličky z mletého masa plněné rajčátky s bylinkovou polentou
Přidáno 2. 7. 2025 13:51
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Sytá uzená polévka
JiriSeidler před 51 minutami
Francouzský toust se šunkou a sýrem
Rennna před 3 hodinami
Tvarohová bublanina
HanaHanka před 3 hodinami
Hříbková omáčka
Darwin před 3 hodinami
Extra rychlé lívance
zelenapampeliska před 3 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
olivka před 5 hodinami
Vejce v hořčicové omáčce
Ivyjg před 5 hodinami
Utopenci alá pan Kaplan
helka před 6 hodinami
Tématické fráze:
kroupová polévka,
kroupová polévka recept,
čočkovo fazolová polévka,
cockova polivka,
houby recepty,
čočka s kroupama,
kroupová polévka se zeleninou,
čím zahustit čočku,
polevka kroupova recept,
fazolovo kroupova polévka,
jak ochutit kroupy,
vegetariánská kroupová polévka,
kroupové recepty,
recept kroupova polevka,
recept na kroupovou na polévku,
houbové recepty,
polévka s houbami recepty,
polévky recepty,
čím ochutit kroupy,
čočkovokroupová polévka recept
Suroviny:
cibule,
česnek,
kroupy,
čočka,
houby,
mrkev,
petržel,
celer,
vegeta,
masox,
petrželka,
sůl,
olej
Komentáře (27)
Děkuji moc za váš nápad i za recept.