Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Roštěnky v marinádě

Hodnocení receptu je 4,6 (16×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 45 min Doba tepelné úpravy: 45 min

45 min (45 min tepelná úprava)

22. 2. 2010 18:09

Suroviny pro 8

8

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie10 314 kJ / 2 465 kcal
Bílkoviny8,40 g
Tuky250,56 g
Vláknina19,60 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 28 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy42,00 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

eva hubova eva hubova

22. 2. 2010 19:46

Čubrica je bylinka podobná majoránce je to trvalka,já jsem jí dostala asi před 4roky jako sazeničku.používám jí hodně na masa naložená a mám jí zamraženou.Sušenou jsem viděla v Kauflandě.

maris maris

22. 2. 2010 19:36

Evi,:-) čubrica je směs koření, není to jedna bylinka, která by šla použít čerstvá, jak uvádíš;-)

Bibinka Bibinka

22. 2. 2010 18:55

Evo, krásný masíčko, jen se zakousnout;-)Ode mne máš 2.boda:yes:

hafikov hafikov

22. 2. 2010 18:46

Vypadá to nádherně:-K

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: roštěnky marináda na roštěnou marinada na hovezi maso marináda na hovězí marináda na hovězí roštěnou marinády na hovězí maso naložení roštěnky naložení roštěnek hovězí maso recepty marináda hovězí maso hovězí roštěná marináda majoránka trvalka roštěnky recept marinada hovezi naložené roštěnky nalozeni rostene hovezi rostena v marinade marinády na roštěnou čubrika hovězí roštěná naložení

Suroviny: roštěná hovězí, olej, majonéza, solamyl, česnek, koření grilovací, koření křehké maso, koření 7 pepřů, omáčka sojová, majoránka

TopRecepty.cz

Roštěnky v marinádě

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/83qg