Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 647 kJ / 1 111 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 54,12 g |
Tuky | 27,08 g |
Vláknina | 18,70 g |
Cholesterol | 777 mg |
Sodík | 7,66 g |
Sůl | 19,36 g |
Sacharidy | 153,25 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 5. 3. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zelňáky od Páji
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/w0kw
Moje poznámka
Zelňáky od Páji
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/w0kw
Nejnovější recepty
Domácí libečková sůl
Přidáno před 2 hodinami
Svačinová polévka z masového vývaru, se zeleninou a lahůdkovým párkem
Přidáno před 7 hodinami
Zavařený kedlubnový salát
Přidáno před 7 hodinami
Toust s brokolicí zapečený v troubě
Přidáno před 7 hodinami
Sekaná s červenou řepou, hráškem a kukuřicí
Přidáno před 7 hodinami
Karamelizovaná červená cibule
Přidáno před 7 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Nadýchaný piškotový korpus
Rouzis před 17 minutami
Česnekovo-rajčatová směs bez konzervace
AndreaMachacova před 1 hodinou
Rajská omáčka s masovými kuličkami
zlatko4 před 2 hodinami
Bramborák se švestkami
Lenka Sedlackova před 4 hodinami
Přesnídávka jablečná
HancaSvarc před 6 hodinami
Nepečený jablečný dort
RNRNH před 6 hodinami
Tvarohová bábovka od Dity P.
chameleon před 9 hodinami
Besan barfi (indický dezert z cizrnové mouky)
AndreaMachacova před 20 hodinami
Snadná vaječná pomazánka
Topmoni před 21 hodinami
Buchtičky s krémem
vercuchle před 22 hodinami
Tématické fráze:
zelňaky recept,
zelnaky,
valašské zelnaky,
recept zelňáky,
dobré zelňáky,
recept na zelnáky,
zelnáky s cuketou,
zelňáky recepty,
staročeské zelnáky,
top recepty zelnáky,
valaske zelnaky,
valašský zelňák,
babicovy dobroty recepty zelnáky,
recepty.cz zelnáky,
jak na dobré zelnˇáky,
recepty na zelňáky,
zelnáky valašské,
dortiky od paji,
babicovy zelnaky,
babicovy dobroty - zelňáky
Suroviny:
zelí kysané,
mouka hladká,
prášek do pečiva,
vejce,
vegeta,
sůl,
pepř,
slanina
Komentáře (6)