Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Moučník Figaro

Hodnocení receptu je 4,9 (22×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

12. 3. 2010 23:04

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie23 626 kJ / 5 647 kcal
Bílkoviny97,42 g
Tuky275,27 g
Vláknina40,70 g
Cholesterol 1,07 g
Sodík 690 mg
Sůl1,87 g
Sacharidy664,15 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Zdroj- Lidové recepty, paní Katka Zajíčková.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

JanaDorazinova JanaDorazinova

30. 9. 2012 17:38

bystrouska: no, já to taky nevím, je to podle toho zdroje, jak uvádím, tak jsem to nechtěla měnit. Moc děkuji za foto!!:-)

rebeka rebeka

30. 9. 2012 17:33

bystrouska: no, že po jeho konzumaci ti bude do zpěvu... Fííígarooo:-D:-D:-D;-)

bystrouska

30. 9. 2012 17:31

Nevím, proč se moučník jmenuje zrovna Figaro:-O, ale nic na tom nemění, že jsou to výbotrné řezy:-p a další možnost ke zpracování jablíček:yes:. Dávám bod a přidala jsem také nějak fotky.

JanaDorazinova JanaDorazinova

29. 10. 2011 22:14

Arween: díky, to jsem ráda.:-8

Arween

29. 10. 2011 21:29

Bylo to složitější, ale stálo to za to. Napoprvé jako Pája:-D a je moc dobrý. +19:yes:

Besty Besty

2. 5. 2010 16:18

:-p+15:yes:

Sodovka Sodovka

13. 3. 2010 19:48

Jani, když jsem odeslala svůj předchozí komentář, tak jsem taky začala přemýšlet nad polevou. Já právě nedávám polevu, ale těsně před dopečením buchty, na těsto rozetřu vyšlehaný sníh ze 4 - 6 bílků. Pochopitelně oslazený - 170 g krupicového cukru. Ale to je již jiný moučník. Víš, mně se nedaří přenášení máslových, křehkých těst. :-( Proto raději vrchní těsta strouhám. ;-) Ale tohle těsto je pěkně vychlazené, takže při válení a přenášení by nemněl být problém.:-)) Vyzkouším a uvidím.

JanaDorazinova JanaDorazinova

13. 3. 2010 18:38

Sodovka no, myslela jsem, že to tak udělám, ale jak by pak vypadala ta čokoláda?:-))

Sodovka Sodovka

13. 3. 2010 16:04

Dělám podobný moučník. Do těsta přidávám ještě nastrouhanou citrónovou kůru. Citrónová kůra a rum dávají těstu znamenitou chuť. Horní těsto neválím. Dám ho trochu zmrazit a pak nastrouhám na větším „slzičkovým“ struhadle.:-)) Je to raz-dva a bez velké námahy. ;-) Jani, posílám + 13.:yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

13. 3. 2010 14:01

mardosa tak ať se zadaří a pokud ano, čekám fotku!!:-)

mardosa mardosa

13. 3. 2010 13:38

Teda to musí být super!!!!!Co nejdříve vyzkouším.Dávám bodíka.Musím koupit jablka a hned udělám.:-*:-K:yes::yes:

michsamant

13. 3. 2010 10:16

teda ten by bodol teraz :-p:yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

13. 3. 2010 10:14

Děkuji za bodíky:-). Po ránu jsem ukrojila příteli ke kávě a prý je ještě pepší, než včera, tak ikdyž mi fakt dal zabrat, musím pochválit paní Zajíčkovou za dobrý recept, který byl mimochodem ohodnocen, jako recept měsíce;-)

AniCiz

13. 3. 2010 09:14

:yes::-K:-pkrása

tereza

13. 3. 2010 07:50

Hmm, tak to je krása!

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: figaro řezy rezy figaro moučník z hery moucniky z hery čokoláda na vaření figaro dezert figaro buchta figaro moučníky z hery recept a foto moučník mesice čokoláda figaro figaro rezy recept moucnik ze 4 bilku figaro.cz moučnik raz dva fifaro řezy jablečný dezert figaro figaro buchta s tvarohem kakao figaro dezert figaro recept figaro buchta

Suroviny: mouka hrubá, tuk hera, žloutek, voda, cukr vanilkový, rum, prášek do pečiva, poleva čokoládová, cukr moučkový, mléko, šťáva citronová, cukr moučkový, žloutek, cukr vanilkový, kakao, jablko, ořechy mleté, bílek

TopRecepty.cz

Moučník Figaro

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/x68n