Suroviny pro 3
3
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 479 kJ / 593 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 80,90 g |
Tuky | 22,10 g |
Vláknina | 12,00 g |
Cholesterol | 133 mg |
Sodík | 2,28 g |
Sůl | 5,00 g |
Sacharidy | 11,50 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 13. 3. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Nadívané smažené žampióny
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/J8zl
Moje poznámka
Nadívané smažené žampióny
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/J8zl
Nejnovější recepty
Krkovička v pivní marinádě
Přidáno před 4 hodinami
Kuřecí yakitori
Přidáno před 20 hodinami
Kuřecí tandoori špízy s koriandrovou omáčkou
Přidáno před 20 hodinami
Grilovaná kachní prsa
Přidáno před 20 hodinami
Barbecue kuře
Přidáno před 20 hodinami
Plněné burgery
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Ovocný tvarohový koláč s drobenkou
janakrejzarova před 4 hodinami
Brokolicová polévka
Kajkajak před 5 hodinami
Koprová omáčka
radekfiala před 5 hodinami
Cuketové soudky plněné sýrem a šunkou
KrisZaezemi před 5 hodinami
Špaldový koláč s pudinkem a jablky
Zabiczka před 7 hodinami
Smetanová polévka s kysaným červeným zelím
MirekFM před 7 hodinami
Jogurtový ovocný koláč
maminka Machulka před 7 hodinami
Buchta "Orgasmus"
veronika_straka před 8 hodinami
Makový koláč s třešněmi
Moanka před 12 hodinami
Vepřové plátky s těstovinami
Moanka před 12 hodinami
Tématické fráze:
nadívané žampióny,
žampióny nadívané,
nadívané žampiony šunkovou nádivkou,
jak očistit žampiony,
zampiony,
nadívané žampiony recept,
smažené žampiony,
nadívaný žampiony,
recepty nadívané žampiony,
očištění žampionů,
recept nadívané žampiony,
recepty vareni nadivane zampiony,
nadivane zampiony,
nadívané houby,
smažené žampiony s nádivkou,
jak očistit žampion,
recept na nadivane zampiony,
smažené žampiony recept,
nadívané bedly,
zampiony smažene
Suroviny:
žampióny,
sýr tavený,
šunka,
mléko,
pepř,
sůl,
mouka hladká,
vejce,
strouhanka,
tuk
Komentáře (5)