Postup přípravy
Zveřejněno 19. 4. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Norské závitky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/XQKW
Moje poznámka
Norské závitky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/XQKW
Nejnovější recepty
Tradiční prošívaná deka
Přidáno před 9 hodinami
Vafle z párků a vajíček
Přidáno před 11 hodinami
Tokáň z kuřecího masa se smetanou
Přidáno před 12 hodinami
Tartaletky s jablíčky a karamelem
Přidáno před 12 hodinami
Bramborovo-cuketový bramborák plněný hermelínem
Přidáno před 12 hodinami
Rajčatový salát se šunkovým salámem a Camembertem
Přidáno před 13 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Brokolice s rajčaty, vejci a tofu
Dede. před 11 hodinami
Kynutý ovocný koláč s tvarohem
Tynaja před 11 hodinami
Sněhový rybízový koláč
Gablik před 12 hodinami
Rajská omáčka s masovými kuličkami
ilonkakulisek před 12 hodinami
Fofr broskvový koláč
GumovaKachnicka před 13 hodinami
Brokolice s Nivou
Dede. před 13 hodinami
Švestkový koláč kynutý-nekynutý
slunecnice666 před 14 hodinami
Buřtguláš
Rosiwannabe před 14 hodinami
Mirabelková marmeláda
vojfrancezska před 15 hodinami
Mirabelkový sirup
vojfrancezska před 15 hodinami
Tématické fráze:
norské recepty,
toprecept,
norské ryby,
toprecept.cz,
op recepty,
norské plátky,
norské koláče,
recepty na norský závitek,
ryba s rýží toprecept,
špenátová nápln do závitků,
závitky,
norské fráze,
ryby,
zavitky s rybou a špenátem fotografie,
zavitky z ryby se spenatem,
jarní zavitky se surimi tycinkami,
norsky zavitek,
závitek z candáta plněný špenátem,
norské plátky recept,
teleci zavitky s bylinkovou naplni
Suroviny:
pangasius,
špenát listový mražený,
cibulka,
smetana na vaření,
česnek sušený,
sůl,
pepř,
podravka,
surimi,
citron,
šunka vepřová,
sůl bylinková
Komentáře (6)