Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 995 kJ / 477 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 17,09 g |
Tuky | 2,58 g |
Vláknina | 25,96 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 144 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 85,70 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 23. 5. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Špekáčkový guláš s pórkem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gnJr
Moje poznámka
Špekáčkový guláš s pórkem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gnJr
Nejnovější recepty
Kedlubnová polévka
Přidáno před 7 hodinami
Pavučinkový makový závin.
Přidáno před 18 hodinami
Pizza Valencia
Přidáno před 22 hodinami
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno 2. 5. 2025 11:01
Gravlax vejce
Přidáno 1. 5. 2025 19:16
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno 1. 5. 2025 09:43
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jogurtová bábovka
Cerpes před 7 minutami
Rychlá ořechová bábovka
Anna.Milkova před 31 minutami
Obyčejný hlávkový salát s obyčejnou zálivkou od babičky
Missa25 před 39 minutami
Kefírové lívance II
vavravictoria1 před 50 minutami
Klasická koprová omáčka s vejcem
frantisek66 před 1 hodinou
Hamburská vepřová kýta
Pisarak před 1 hodinou
Vepřová kotleta s houskovým knedlíkem
Pisarak před 2 hodinami
Toskánský bůček
poirotka před 2 hodinami
Vajíčková tlačenka
pavelcicha před 2 hodinami
Zadělávaná mrkev s hráškem
Mimino před 3 hodinami
Tématické fráze:
porkový guláš,
jak se dela gulač,
bramborový guláš s porkem,
pórek recepty,
špekáčkový guláš bez brambor,
recepty s pórkem,
veřové s porkem,
špekáčkový guláš s bramborem,
recept guláš porek,
uzeninový guláš s paprikou a s houbami,
videorecept uzeninový guláš,
špekáčkový-vepřový guláš,
pivní špekáčkový guláš,
polévka spekackova,
špekáčkový pivní guláš,
guláš ze špekáčky, paprikou a houbami,
porkový guláš s brambory,
bramborovy guláš s porkem do trouby,
guláš se špekáčkem,
gulas ze spoekacku
Suroviny:
cibule,
pórek,
paprika sušená sladká,
špekáček,
kmín celý,
sůl,
brambory
Komentáře (2)