Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 995 kJ / 477 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 17,09 g |
Tuky | 2,58 g |
Vláknina | 25,96 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 144 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 85,70 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 23. 5. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Špekáčkový guláš s pórkem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gnJr
Moje poznámka
Špekáčkový guláš s pórkem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gnJr
Nejnovější recepty
Cuketová marmeláda
Přidáno před 7 hodinami
Selská polévka s kroupami
Přidáno před 9 hodinami
Švestkový koláč s marcipánem
Přidáno před 15 hodinami
Mřížkový povidlový koláč
Přidáno 25. 8. 2025 20:30:29
Polévka s ratatouille
Přidáno 25. 8. 2025 20:00:37
Maso na špejli
Přidáno 25. 8. 2025 19:57:24
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí plátky v kořeněné omáčce
Koubicka před 3 hodinami
Kuřecí stehna pečená s rýží z jednoho pekáčku
k.trojancova před 4 hodinami
Rychlá ořechová bábovka
MamaHana před 5 hodinami
Kuřecí nudličky v omáčce s hráškem
MamaHana před 5 hodinami
Chutné vafle
Kubabuba14 před 6 hodinami
Sterilovaná rajčata na všechno
olivka před 6 hodinami
Hrníčková cuketová buchta
DitaB před 7 hodinami
Světlý korpus
Myroslava před 7 hodinami
Vepřová panenka s gnocchi a špenátem
RaeRea před 8 hodinami
Cuketové palačinky z kefíru
Bretik před 9 hodinami
Tématické fráze:
porkový guláš,
jak se dela gulač,
bramborový guláš s porkem,
pórek recepty,
špekáčkový guláš bez brambor,
recepty s pórkem,
veřové s porkem,
špekáčkový guláš s bramborem,
recept guláš porek,
uzeninový guláš s paprikou a s houbami,
videorecept uzeninový guláš,
špekáčkový-vepřový guláš,
pivní špekáčkový guláš,
polévka spekackova,
špekáčkový pivní guláš,
guláš ze špekáčky, paprikou a houbami,
porkový guláš s brambory,
bramborovy guláš s porkem do trouby,
guláš se špekáčkem,
gulas ze spoekacku
Suroviny:
cibule,
pórek,
paprika sušená sladká,
špekáček,
kmín celý,
sůl,
brambory
Komentáře (3)