Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 15 323 kJ / 3 662 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 67,28 g |
Tuky | 230,20 g |
Vláknina | 9,42 g |
Cholesterol | 2,06 g |
Sodík | 644 mg |
Sůl | 1,36 g |
Sacharidy | 325,62 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 2. 6. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jahůdkové řezy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/v885
Moje poznámka
Jahůdkové řezy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/v885
Nejnovější recepty
Krémová mrkvová polévka s mozzarellou (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 3 hodinami
Hermelín ve slanině
Přidáno před 4 hodinami
Řecké bifteki s citronovými bramborami a tzatziki
Přidáno před 6 hodinami
Grilované kuřecí à la šavarma
Přidáno před 8 hodinami
Pečené kukuřičné kuře a pečená zelenina s hummusem
Přidáno před 9 hodinami
Sekaná s mrkví a polentou
Přidáno před 10 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Plněné pečené batáty
evahy před 1 minutou
Cikánský řízek
Petulensie před 1 hodinou
Bratislavská buchta
DanaDR před 1 hodinou
Ovesné bramboráčky s minutkovým kuřecím masem
Jan Nemec před 2 hodinami
Buchta z kompotu
Dagemar před 3 hodinami
Brokolicová polévka s vločkami
wimra před 3 hodinami
Knedlík z hladké mouky (pro nás, žijící v cizině)
Natalie74 před 4 hodinami
Brynzové placičky se špenátem
supec5978 před 5 hodinami
Gnocchi se sýrovou omáčkou
Sova1 před 5 hodinami
Tématické fráze:
řezy s rosolem,
luxusní jahodové řezy,
řezy s s rosolem,
řezy z s rosolem,
jahodové řezy s rosolem,
pudinkový krém špatně ztuhlý,
reza.cz jahody,
recept řezy fotografie,
jahodové řezy se sněhem,
l 410 leta do,
jahůdkový koláč,
luxusni jahodovy řez,
recepty jak se dělá rosol na řezy,
rezy s rosolem,
osvědčené testo na rezy,
rezy z rosolem,
jahody rez z kompotu,
rezy s rosolem s pudinkem,
jahudkove kompoty,
zakusek s rosolem
Suroviny:
vejce,
cukr moučkový,
mouka polohrubá,
prášek kakaový,
prášek do pečiva,
kompot jahodový,
pudink jahodový,
máslo,
cukr moučkový,
čokoláda
Komentáře (25)
Sice nepíšeš nic o ovoci, ale snad myslíš tento krém. Jinak pudink uvařit raději s menším množstvím mléka-je pěkně tuhý a vychládlý po částech přidávat k vyšlehanému máslu s cukrem. Vždycky po přidání pudinku zašlehat a nakonec šlehat, co to pujde, krém bude krásně bílý, potom drží sám o sobě tvar. Ale máslo musíš mít spíš tužší-vychlazené, než jak bláto(obzvlášť v létě), to bys tak nevyšlehala a mohl by se Ti krém i lehce srazit.
Už za ty fotografie musím poslat bod...