Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 978 kJ / 1 190 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 6,23 g |
Tuky | 126,17 g |
Vláknina | 4,20 g |
Cholesterol | 105 mg |
Sodík | 2,41 g |
Sůl | 6,00 g |
Sacharidy | 6,45 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 9. 6. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Krůtí ranečky se zelím
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/E0K0
Moje poznámka
Krůtí ranečky se zelím
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/E0K0
Nejnovější recepty
Vrabec moravskočeský
Přidáno před 4 hodinami
Rybíz jako brusinky podle Petry Burianové
Přidáno před 13 hodinami
Koláč s rybízem, muchovníkem a drobenkou
Přidáno 13. 7. 2025 14:35:01
Vepřové plátky pečeně v pikantní směsi
Přidáno 13. 7. 2025 14:23:11
Marinované kotlety s koriandrem
Přidáno 12. 7. 2025 18:41:50
Makový dortík
Přidáno 12. 7. 2025 18:37:15
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Meruňkový koláč výborný
Ennia před 2 hodinami
Hovězí na divoko pro pamětníky
wolfboss před 4 hodinami
Rajčatovo-okurkový salát s mátou
Dasaja před 6 hodinami
Květák pečený v sýrové strouhance
ing.zdenek.trojan@seznam.cz před 6 hodinami
Brokolicový nákyp
Helen.salemiynah před 7 hodinami
Jablíčková rychlovka
Fitulka před 7 hodinami
Fazolová polévka s uzeným masem
Kajkajak před 7 hodinami
Perník z cukety
Pechova.veronika84 před 9 hodinami
Linecká kolečka III.
Panova před 9 hodinami
Plněné papričky podle mé babičky
Lennulinka před 9 hodinami
Tématické fráze:
masové ranečky,
ranečky z vepřového masa,
kruti zeli,
krůtí pr,
krutí se zelim,
krůtí maso se zelím,
krůtí s uzeným a zelim,
kruti maso zapečene se zelim,
krutí maso v červeném zelí,
raneček,
ranecky z masa,
krůtí raneček,
recept kruti zeli,
recept vepřová kapsa s kyselým zelím,
masový raneček,
krůtí plátky na zelí,
sýrové ranečky,
ranečky z kuřecího masa,
www kruti maso a priloha zeli,
krůtí plátek se zelím
Suroviny:
sůl,
pepř,
cibule,
slanina anglická,
zelí kysané,
olej
Komentáře (6)