Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 10 081 kJ / 2 409 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 161,26 g |
| Tuky | 100,09 g |
| Vláknina | 12,43 g |
| Cholesterol | 477 mg |
| Sodík | 4,02 g |
| Sůl | 9,65 g |
| Sacharidy | 211,27 g |
Postup přípravy
Krok 1: Cibuli nasekáme nadrobno a do zlatova ji opečeme na másle. Přidáme česnek, nakrájený na co nejdrobnější kostičky, necháme rozvonět a vsypeme kostky uzeného. Promícháme, trochu opečeme a zalijeme mlékem. Snížíme teplotu, přisypeme na kostičky nakrájený sýr, mícháme a necháme ho roztavit.
Krok 2: Mezitím uvaříme těstoviny a promícháme je se sýrovou omáčkou.
Přendáme do máslem vymazané zapékací misky a pečeme 20-30 minut při 210°C dozlatova.
Podáváme horké s hlávkovým salátem nebo kyselou okurkou.
Přendáme do máslem vymazané zapékací misky a pečeme 20-30 minut při 210°C dozlatova.
Podáváme horké s hlávkovým salátem nebo kyselou okurkou.
Zveřejněno 15. 6. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Sýrová kolínka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/j05R
Moje poznámka
Sýrová kolínka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/j05R
Nejnovější recepty
Kuličky z piškotů s vaječným koňakem
Přidáno před 7 hodinami
Pečená žebra s povidlovou marinádou
Přidáno 24. 12. 2025 20:05:10
Pstruh se salátem po bořecku
Přidáno 24. 12. 2025 19:52:50
Hruška se zmrzlinou
Přidáno 23. 12. 2025 19:47:54
Sýrová roláda
Přidáno 23. 12. 2025 18:34:02
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno 23. 12. 2025 18:18:06
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Šťouchaná buchta
Anickamanicka před 6 hodinami
Pomalu pečený králík s tymiánem
Antusa před 7 hodinami
Vrstvený salát
Haname před 8 hodinami
Sýrové tyčinky
Jitinka před 9 hodinami
Sýrová omáčka
Tamarilka před 12 hodinami
Pečená červená řepa
Hanawagy před 12 hodinami
Rybí vývar z pomalého hrnce
jaroslav.foltyn před 12 hodinami
Domácí vánočka
Zuzu10 před 13 hodinami
Pečené krůtí prso - snadné, ale dobré
Bizon33 před 13 hodinami
Dýňová caponata s bramborem a pečeným krůtím prsem
Bizon33 před 13 hodinami
Tématické fráze:
vaření kolínek,
kolinka,
kolinka se syrovou omackou,
kolínka s omáčkou,
testoviny syrova cedar omacka,
kolínka vaření,
vareni kolinka,
obycejna sýrová omáčka na těstoviny,
omáčka na kolinka,
zapečená kolínka s čedarem,
jak roztavit cedar,
recept na kolinka,
omacka kolinka,
obycejne kolinka na vareni,
kolínka těstoviny,
zapékaná kolínka,
sýrove testoviny kolinka,
kolinka se se sýrovou omáčkou,
sýrová omáčka z čedaru,
zapečené těstoviny v sýrové omáčce s čedarem
Suroviny:
těstoviny kolínka,
cibule,
česnek,
maso uzené,
sýr chedar,
mléko,
máslo,
sůl
Komentáře (12)
A v medu to naložené není, obyčejná uzená plec. Uzené v medu jsem nikdy nejedla, ale třeba s višňovou nebo švestkovou omáčkou ho mám ráda
Čedar je pro zapékaná jídla nejlepší...