Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 6 011 kJ / 1 437 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 82,36 g |
| Tuky | 100,70 g |
| Vláknina | 21,00 g |
| Cholesterol | 450 mg |
| Sodík | 10,03 g |
| Sůl | 25,00 g |
| Sacharidy | 47,10 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 22. 6. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Salát z nakládaného balkánu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pkV6
Moje poznámka
Salát z nakládaného balkánu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pkV6
Nejnovější recepty
Bezlepková sádlová srdíčka
Přidáno před 11 hodinami
Likérové kávy
Přidáno před 16 hodinami
Lískooříškové kuličky
Přidáno před 17 hodinami
Kroupové rizoto s liškami a špekem podle Jana Punčocháře
Přidáno před 18 hodinami
Máslová vánočka s rozinkami
Přidáno 11. 12. 2025 21:55:54
Ráďův vánoční bramborový salát
Přidáno 11. 12. 2025 21:44:40
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vosí hnízda
kolarz90 před 4 hodinami
Gnocchi s máslovo parmazánovou omáčkou a kuřecím masem
Sahula před 5 hodinami
Polévka z hlívy ústřičné à la dršťková
H33inrich před 6 hodinami
Mramorová bábovka jak ji dělá moje babička
Slaninova.L. před 7 hodinami
Kapustová polévka
Topmoni před 7 hodinami
Ořechovo-jablečný koláč II
jliv22 před 8 hodinami
Hrníčková bábovka
karolinanenickova10 před 8 hodinami
Výborné lasagne
Ketynna před 10 hodinami
Uzený bůček pečený s brambory v jednom pekáčku
Jan Nemec před 10 hodinami
Tématické fráze:
nakládaný balkán,
balkán a olivy,
balkan olivy,
jak nalozit balkan,
salát z nakldaného balkánu,
nakládaný balkán recept,
balkán s cibulí,
salát s oliv a balkanu,
olivy balkan cibule,
balkany saláty,
salat z oliv a balkanu,
salat z balkanu,
naložit balkán,
recept balkán,
recepty z cukety nakládání čatný,
salát balkán,
nakládané lišky,
nakládaný balkán s olivami,
nakládaný balkán s olivou,
salát sbalkanu
Suroviny:
sýr balkánský,
olivy černé,
olivy s paprickou,
cibule,
česnek,
cibulka jarní,
olej,
bazalka čerstvá,
koření oregáno,
tymián
Komentáře (8)