Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 5 511 kJ / 1 317 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 171,24 g |
| Tuky | 37,37 g |
| Vláknina | 18,30 g |
| Cholesterol | 419 mg |
| Sodík | 452 mg |
| Sůl | 1,08 g |
| Sacharidy | 66,01 g |
Postup přípravy
Krok 1: Maso nakrájíme na řízky, lehce naklepeme, osolíme, opepříme a posypeme polovinou kari. Cibuli nakrájíme na kolečka, rozehřejeme na pánvi olej a společně s rozinkami ji necháme zesklovatět. Na poslední minutu přisypeme na pánev též zbylé kari.
Krok 2: Cibuli s rozinkami z pánve odstraníme a začneme na ní opékat maso (cca 2 minuty po každé straně). Když je hotové, vyjmeme je a na pánev vrátíme cibuli. Zalijeme smetanou a mícháme, než se suroviny spojí. Vrátíme do omáčky maso a ještě asi pět minut povaříme. Podáváme s rýží.
Zveřejněno 21. 3. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Chicken Curry in a Hurry
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2mv