Postup přípravy
Zveřejněno 27. 8. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Mražené fazolky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ojNN
Moje poznámka
Mražené fazolky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ojNN
Nejnovější recepty
Vepřová pěna z domácí vepřovky
Přidáno před 7 hodinami
Vepřový chalupářský guláš s vejcem a opečeným párkem
Přidáno před 9 hodinami
Bábovka z karamelového Salka
Přidáno před 10 hodinami
Hořčice z cukety
Přidáno před 10 hodinami
Fettuccine ve smetanové omáčce s krémovými žampiony a kuřecím masem
Přidáno před 10 hodinami
Piškotové řezy s džemem, mascarpone krémem a šlehačkou
Přidáno před 16 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Besan barfi (indický dezert z cizrnové mouky)
AndreaMachacova před 5 hodinami
Snadná vaječná pomazánka
Topmoni před 6 hodinami
Buchtičky s krémem
vercuchle před 7 hodinami
Babiččiny blbouny
MarieBrozova před 7 hodinami
Minipizzy jedna radost
vladhn před 8 hodinami
Cuketová krémová polévka
eva.kortanova.ez@volny.cz před 9 hodinami
Linecké sušenky
Mummy46 před 10 hodinami
Ovocný tvarohový koláč s drobenkou
GabinaMraz před 11 hodinami
Extra rychlé lívance
oplovka před 11 hodinami
Ostružinové poháry
Alena445 před 12 hodinami
Tématické fráze:
jak zamrazit fazolove lusky,
zamrazení fazolek,
zmrazování fazolek,
mrazene zelene fazolky,
jak zamrazit zelené fazolky,
mrazení fazolek,
jak zamrazit fazolky,
fazolove lusky mrazeni,
mražení zelených fazolek,
zmrazování zelených fazolek,
zelené fazolky mražení,
zelené fazolky mražené,
mrazení fazolových lusků,
jak zmrazit zelené fazolky,
jak mrazit fazolky,
mrazene zelene fazolky recept,
zamrazovani fazolek,
zamrazovani fazolek,
mražené zelené fazolky recepty,
jak mrazit zelené fazolky
Suroviny:
lusky fazolové,
voda,
Komentáře (21)
Citujem:"Niektoré ovocie a zeleninu treba pred mrazením blanšírovať (ponoriť na krátky čas do vriacej vody), aby sa inaktivovali enzýmy a kvasinky, ktoré by spôsobovali skazu potravín aj v mrazničke. Pri blanšírovaní sa môže stratiť časť vitamínu C (15 až 20 %). Preto sa ovocie a zelenina zmrazujú v stave svojej „vrcholnej kondície“ hneď po zbere, a tak sa stáva, že obsah živín v nich je dokonca vyšší ako v podobných „čerstvých“ produktoch."
Ale nemusíš mne ani odborníkom veriť, je to na tebe...
Klariska: