Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vdolečky

Voňavé vdolečky s nezapomenutelně lahodnou chutí si můžete upéct i doma! Není nad to, zakousnout se do ještě teplé koblihy nebo vdolečku. Nad vdolečky doplněné pikantní marmeládou a tvarohem se jen sbíhají sliny.

Hodnocení receptu je 4,7 (11×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 45 min Doba tepelné úpravy: 15 min bez doby kynutí v pekárně

60 min (45 min příprava + 15 min tepelná úprava, bez doby kynutí v pekárně)

26. 3. 2008 20:42

Suroviny pro 1 dávka

1 dávka

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie10 457 kJ / 2 499 kcal
Bílkoviny73,86 g
Tuky40,84 g
Vláknina16,60 g
Cholesterol 487 mg
Sodík 1,86 g
Sůl4,58 g
Sacharidy429,95 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Můžete také zkusit obměnu - potřít vdolek rozpuštěným máslem a " namočit " jej do talířku s kakaem s trochou moučkového cukru.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

lenka-m

10. 8. 2008 21:15

Vypadají hezky. Musím je vyzkušet.

vybusna vybusna

10. 8. 2008 18:17

su nadherne

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Další recepty

Tématické fráze: vdolečky vdolečky recept vdolečky od ládi hrušky recept na vdolečky vdolky z domácí pekárny domácí vdolečky koblihy z domaci pekarny vdolky recept bílá káva recept koblihy recept domaci pekarna vdolky kynuté vdolečky koblihy domácí pekárna recept na vdolky vdolky v domácí pekárně džem z domácí pekárny recept vdolečky recept na domaci vdolecky vdolečky z domácí pekárny recepty na vdolečky

Suroviny: droždí, mléko, cukr, sůl, rum, tuk hera, vejce, žloutek, mouka polohrubá, jahodová marmeláda, smetana zakysaná, tvaroh na strouhání

TopRecepty.cz

Vdolečky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/NJL