Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Manželova domácí masová tlačenka

Tradiční zabijačkovou pochoutkou je bezesporu tlačenka. V každém obchodě narazíte na několik druhů, ale nejlepší je ta domácí. Příprava naštěstí není složitá, zvládne se i v malé kuchyni. Výsledkem je poctivá masová pochoutka přesně podle vaší chuti.

Hodnocení receptu je 4,8 (17×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 180 min Doba přípravy: 60 min Doba tepelné úpravy: 120 min

180 min (60 min příprava + 120 min tepelná úprava)

13. 10. 2010 10:19

Suroviny pro 2 kusy

2 kusy

Nutriční hodnoty

Energie2 313 kJ / 553 kcal
Bílkoviny21,60 g
Tuky1,44 g
Vláknina50,40 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 72 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy108,00 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Měli jsme půlku prasete. Je to dělané z půlky hlavy.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Jaryk

19. 10. 2014 10:38

Tlačenky již nevaříte?

Anna Kocikova Anna Kocikova

30. 12. 2013 16:07

Zdeničko,tak jsme si podle Tvého manžela"zatlačenkovali";-):-))Moc jsme si pochutnali a děkujeme:-K+14:yes:
Suroviny jsme dodrželi podle receptu,jen v menším množství.Bylo toho na jednu nohu(střevo)o váze 3,8kg:-Dale něco šlo i do mrazáku:-*
Posílám bodík a pár fotek:-)

Zdenka +++ Zdenka +++

21. 9. 2013 22:42

Alena:děkuji za pochvalu ,kolik važila to už si nepamatuju jen že to byli ty velké tlačenkové sáčky a byli tři a já fotila jen dvě :-K

Alena

21. 9. 2013 22:35

vypadá krásně, ale to množství masa a jen 2 tlačenky? kolik každá vážila?

Jindra

27. 1. 2012 12:39

opravdu je nádherná budu ji dělat v pondělí tak snad se mi taky takhle povede ale nevím zda mám více solit nebo jestli chut zůstane stejná i po uležení?:-)):yes::yes::yes:

Ondřej

30. 11. 2011 13:54

Všem doporučuji vařit játra odděleně od ostatních surovin. Přeji Dobrou chuť.

BILKOVAI BILKOVAI

25. 10. 2011 19:23

Protože už se chladí, tak začíná být chuť i na něco tučnějšího. Zdenko, tlačenku máš moc krásnou a proč nezkusit zrovínka tu Tvoji?;-)...+1:yes:

Mejpi

25. 10. 2011 16:48

Krásná,hned zítra jdu skusit svou první,jelikož máme po zabíjačce,tak to risknu držte palce:-)))):-8

Boubelinda

13. 10. 2010 15:59

Vypadá báječně, hned bych zakousla.:-p:-p

Klara Klara

13. 10. 2010 15:02

Krásne to vypadá, hneď by som si dala:yes:

Zdenka +++ Zdenka +++

13. 10. 2010 14:45

pajaja,moc děkuji za bodíky tuhle tlačenku dělal manžel já mu jen pomáhala:-K:-K:-K:-K:-K:-K:-)

Bibinka Bibinka

13. 10. 2010 12:53

Zdenko+++, tlačenku mám děsně ráda, zvlášť tu domácí a ta tvoje je opravdu s krásnou mozaikou;-) Dávám ti 5.bod:yes:

Pajaja

13. 10. 2010 12:44

Nádherná tlačenka :-p Nikdy jsem jí nedělala, ani to na to nevypadá, ale mám jí ráda a ta Tvá (nebo spíš manželova) bude určitě vynikající. . . ;-) +4

zizala zizala (moderátorka)

13. 10. 2010 11:26

Věřím, vypadá mňamkově:-p:-p;-):-K

Zdenka +++ Zdenka +++

13. 10. 2010 11:23

zizilko, už né jen se po ní zaprášilo:-K

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: vyroba domaci tlacenky domácí tlačenka tlačenka recept tlačenka vyroba tlacenky vynikajici domaci tlacenka nejlepší tlačenka domácí tlačenka výroba nejlepší domácí tlačenka jak vyrobit domácí tlačenku domácí tlačenka recept tlačenka domací recept na domaci tlacenku nejlepší recept na tlačenku recept na tlačenku domaci vyroba tlacenky domaca tlacenka maso na tlačenku kruti tlacenka domácí krůtí tlačenka

Suroviny: hlava vepřová, sůl, majoránka, pepř mletý, koření nové koření, kmín mletý, česnek, srdce vepřové, jazyk vepřový, játra, nožička vepřová, koleno vepřové, kůže vepřová, ovar

TopRecepty.cz

Manželova domácí masová tlačenka

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/4LP2