Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Maďarský kuřecí perkelt

Maďarský kuřecí perkelt je pikantní šťavnaté jídlo s omáčkou, které ocení milovníci gulášů a podobných jídel. Není zahuštěný moukou, jen maso, koření a zelenina. Kuřecí perkelt není složitý, zvládne ho i začátečník.

Hodnocení receptu je 4,8 (17×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 95 min Doba přípravy: 15 min Doba tepelné úpravy: 80 min

95 min (15 min příprava + 80 min tepelná úprava)

14. 10. 2010 10:33

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie4 327 kJ / 1 034 kcal
Bílkoviny21,44 g
Tuky37,72 g
Vláknina79,56 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 116 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy133,70 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Meszarosovabolya Meszarosovabolya

14. 10. 2010 11:06

Ivuška, to zblbol môj pc, našťastie nie ja:-Daj tak Ti dakujem z celého srdca:-))

JanaDorazinova JanaDorazinova

14. 10. 2010 11:04

Je to něco, jako paprikáš. Dělám hodně podobně, ale nepřidávám pálivou papriku, zelené papriky, ani rajčata. S tou pálivou paprikou a čili papričkou to musí být síla!!:-p:yes::yes:

cathleen cathleen (moderátorka)

14. 10. 2010 11:02

:-DAha...tak než jsem doklofala dotaz, už jsi název receptu změnila......

cathleen cathleen (moderátorka)

14. 10. 2010 11:01

:-)Ibi, prosím, už jsme zase u paprikáše a perkeltu. Tak JE mezi nimi rozdíl nebo ne:-? Recept máš nazvaný jako Paprikáš a v závěru receptu větu "Tento perkelt sa preto nikdy nezahusťuje múkou".......kdyby nebylo dohadů u jistého receptu na sk.topkách, kdy jste s Moshem kladli VELIKÝ důraz na rozdíl mezi perkeltem a paprikášem, neptala bych se.......ale takto - to mě zajímá. Díky za osvětu.

mysulka mysulka

14. 10. 2010 10:48

:yes::-p+1;-)

Anna Kocikova Anna Kocikova

14. 10. 2010 10:43

+4:yes:krásná dobrůtka:-p:yes:

Svetlana Svetlana

14. 10. 2010 10:38

...:yes::yes::yes:...dala jsem do oblíbených a posílám bodík...

Sandra Rozsivalova

14. 10. 2010 10:37

Aj to bude dobrota:-pplusík:yes:

terysha.mathey terysha.mathey

14. 10. 2010 10:35

Mňám přesně něco takového jsem jedla na Slovensku, těsně u hranic s Maďarskem, luxusní, díky za recept, hned si píšu! :yes::yes::-)):-8

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: kuřecí perkelt perkelt kuřecí maďarský paprikáš kuřecí perkelt recept kuřecí perkelt s haluškami maďarský vepřový perkelt perkelt kureci perkelt s noky kuraci perkelt perkelt recept recept kuřecí perkelt recept na kuřecí perkelt kurací perkelt recept drůbeží perkelt kuřecí perkelt recepty kuřecí perkel madarsky kureci paprikas jak se vari madarsky perkelt perkelt s haluškami kuřecí perklet

Suroviny: kuře, cibule, sůl, paprika sušená sladká, paprika sušená pálivá, paprika čerstvá zelená, rajče, olej, voda

TopRecepty.cz

Maďarský kuřecí perkelt

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/VQj5