Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Marinované kuřecí smažené jako řízek

Hodnocení receptu je 4,8 (17×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 15 min Doba tepelné úpravy: 15 min bez doby odležení masa

30 min (15 min příprava + 15 min tepelná úprava, bez doby odležení masa)

16. 10. 2010 22:14

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Nutriční hodnoty

Energie8 618 kJ / 2 060 kcal
Bílkoviny336,76 g
Tuky71,86 g
Vláknina0,45 g
Cholesterol 1,03 g
Sodík 871 mg
Sůl2,17 g
Sacharidy13,65 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Rodinka si přála kuřecí řízky, a tak jsem se rozhodla jí je malinko ozvláštnit.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Marie Svarcova Marie Svarcova

11. 7. 2021 09:10

:yes::yes:<3:-K

alina.ko

11. 7. 2021 07:24

:yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes::-K

ivulinka ivulinka

26. 10. 2017 13:01

merilin: tak to mám radost:-K Děkuji:-)

merilin

26. 10. 2017 12:52

Dobrotka,tohle u nás bude často.....:-8:yes::yes::yes::yes::yes:

cumacekvendelin

10. 2. 2017 01:20

ivulinka: taky tak.

Koubkova Koubkova

22. 10. 2010 21:29

:-p:-K:yes:

ivulinka ivulinka

17. 10. 2010 18:20

chocolate (neregistrovaný/á), děkuji za pochvalu a hezký komentík:-K:-!

chocolate

17. 10. 2010 11:58

Ivulinko:-K, děkuji za výbornou inspiraci na nedělní oběd.Koření jsem použila shodou okolností také Reny, ale Adamova žebra.Těstíčko na obalování běžně používám, jen nejsem zvyklá dávat olej, ale držela jsem se receptu a nebyl jediný problém.Strouhanka držela krásně a maso bylo krásně křehké a chutné (soudím podle \"testovacího\" řízečku.
Děkuji za hezký recept:-K.

mysulka mysulka

17. 10. 2010 11:43

:-p+:yes::-K

Bibinka Bibinka

17. 10. 2010 11:18

Ivulinko, dobrej recept, to by u nás chutnalo a fotky pěkný. Máš 5.bod:yes:

BILKOVAI BILKOVAI

17. 10. 2010 11:18

Ivulinko, tak tuhle marinádu neznám a brzy vyzkouším. Hned bych si dala:-p

spagetka spagetka

17. 10. 2010 09:25

Ivuli, také takhle obaluji, pokaždé dám něco jiného, takže je to jiné, dávám i sýr třeba;-):yes::yes:

ivulinka ivulinka

17. 10. 2010 08:23

Jani R. jak vidíš na fotkách, strouhanka drží dost dobře, ani mě nenapadlo, že by mi mohla odpadnout. Ostatně já takhle obaluji v těstíčku každý řízek, ať už kuřecí, vepřový nebo filé či sýr, normálně si umíchám vajíčka s hladkou moukou a trochou vody a pak už jen obaluji ve strouhance. Odpadá mi třetí miska, mám jen dvě na obalování;-). Díky za pochvalu:-K

JanaDorazinova JanaDorazinova

17. 10. 2010 00:03

Ivo, mi se to moc líbí a mám dotaz. Jak na tom drží ta strouhanka, když je to maso v marinádě, která obsahuje olej? Kdysi jsem to zkoušela a strouhanka mi všechna odpadala.:-( To bude asi rukama, co?:-)):-D

Simona Skolakova Simona Skolakova

16. 10. 2010 22:18

moc pěkný receptík,zase něco jiného než klasika super:yes:+1;-)

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: marinované kuřecí řízky smažené kuřecí řízky marinované řízky kuřecí řízky marinované v jogurtu marinovaný řízek marináda na smažené řízky smazeny kureci rizek marinovany kureci rizek marinované smažené kuřecí řizky marinování řízků marinování kuřecích řízků marinované řízky z trouby marinované smažené řízky kuřecí řízky marinovane kuřecí řízky recepty kuřecí řízek kuřecí řízky pečené v troubě marinada na kureci rizky marinování smazene marinovane rizky

Suroviny: prsa kuřecí, sůl, pepř, vejce, olej, pivo světlé, mouka, koření country, strouhanka, olej

TopRecepty.cz

Marinované kuřecí smažené jako řízek

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/k70Y