Dušená játra v pomalém hrnci

Amira Kuchařka: Amira

Pomalý hrnec 17 názorů

Suroviny

vepřová Játra
cibule
grilovací koření
jíška
voda
Recept si zatím oblíbili 3 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Do pomalého hrnce jsem dala cca 400 ml vody a pustila hrnec naplno.

  2. Pak jsem si opláchla játra, nakrájela na menší kousky cca 3 x 3 cm.

  3. Na drobno cibulku osmažit na pánvi, přidat játra a vše opražit.

  4. Pak přesunout do hrnce a dusit asi 2 hodiny.

  5. Na konec jsem játra vyndala, do šťávy vmíchala trochu grilovacího koření, šťávu zahustila asi 3 lžícemi koupené jíšky - tmavá Knorr, povařila, a protože bylo míň šťávy, přilila jsem vařící vodu, zamíchala, přidala zpět játra a ta prohřála.

  6. Podáváno s rýží.

Poznámka

Bylo to skvělý, úplně jiný než z papiňáku.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 32 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Dušená játra v pomalém hrnci

  • Amira Amira(autorka receptu)

    Pomalý hrnec je specielní hrnec na elektřinu, ve kterém se jídlo vaří sice dlouho - 4-8 hodin, ale je to bez míchání, voda se nevypařuje, můžete klidně odejít do města a nemusíte se bát připálení. Já v něm často vařím večeře tak, že si ho ráno naprogramuju a přijdu z práce k hotovému jídlu, jen je třeba dohustit, dochutit a je hotovo. Já mám značku KENWOOD, obsah 6,5 litru. Fotku najdete zde

    Odpovědět

  • vybusna vybusna(moderátorka)

    prosim aky je to pomaly hrniec?

    Odpovědět

1 2

Tématické fráze: játra recepty římský hrnec recepty horkovzdušný hrnec horkovzdušný hrnec recepty játra recept halogenový hrnec recepty játra jak dlouho vařit játra horkovzdušný hrnec recepty video recepty pro horkovzdušný hrnec recept na jatra pomaly hrnec nebo multifunkcni hrnec recepty horkovzdušný hrnec recepty jatra pomalý hrnec eta recepty recepty na játra pomalý hrnec cena jak vařit játra horkovzdušný hrnec-recepty recepty na horkovzdušný hrnec

Zapomněl/a jsem heslo