Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Můj segedín s domácím knedlíkem

Tento lahodný pokrm pocházející z Maďarska je už i u nás v Česku jako doma. Je to díky šťavnatému vepřovému masu, které získá šmrnc přidáním kyselkavého zelí. Spolu s domácím houskovým knedlíkem připravíme ideální zimní oběd.

Hodnocení receptu je 5,0 (71×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 50 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 30 min

50 min (20 min příprava + 30 min tepelná úprava)

19. 11. 2010 17:36

Suroviny pro 8 porcí

8 porcí

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie2 647 kJ / 633 kcal
Bílkoviny106,96 g
Tuky16,34 g
Vláknina8,40 g
Cholesterol 200 mg
Sodík 271 mg
Sůl0,50 g
Sacharidy12,60 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Pokud chceme mít tmavší segedín, stačí v mikrovlnce ohřát trochu vody, přidat sladkou papriku, zamíchat, přidat a hned je tmavší.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Zdenka +++

23. 1. 2012 12:29

barča:to jsem ráda že chutná :-K

barča

23. 1. 2012 12:01

vyborný :-D

postovka

19. 11. 2011 13:53

výborný segedin,dávám bodík:-p

market

15. 6. 2011 13:30

nooo tak jdu na to,uvidime jak to dopadne:-D

anickanz

12. 4. 2011 03:13

vyborny papani delam stejne jen pridavam pokrajene papryky cerstve samozrejme bodik leti

Petra

26. 2. 2011 22:13

+ česnek, bez česneku to totiž není vůbec ono!!! :)

veras

4. 2. 2011 12:54

Presne takovy delam ja:-p

petr

23. 1. 2011 11:58

:yes::yes:

djany

20. 11. 2010 00:38

:-K

indulina28 indulina28

19. 11. 2010 23:09

super napad na dnesni obed to jsem uz leta nevarila a mam vsechno doma tak jdu na to diky za hezkou pripomiku davam bodik ;-)

ivulinka ivulinka

19. 11. 2010 21:34

:yes: už u nás dlouho nebyl, díky za připomenutí, bodík k tomu;-)

Zdenka +++ Zdenka +++

19. 11. 2010 19:51

jaroslav231,já jsem jí neměla ale sned se i bez smetany.:-K:-K:-K:-K

jaroslav231

19. 11. 2010 19:46

Milujeme segedin, ale přidávám na konec trochu smetany.

Brutzel-Svejk

19. 11. 2010 19:13

zdenko u me taky i kdyz jen nad parou, ale jsou taky velmi dobre

Zdenka +++ Zdenka +++

19. 11. 2010 18:55

Pajaska,jj taky ho máme rádi.:-)):-)):-))

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: segedín segedín recept recept segedin segenin recept na segedin segetín segetín recepty segedin recept na segetín segedin v papinaku sekedín segegín segedin top recepty domácí knedla segetín guláš vepřové maso recepty sekedýn segedín bez masa vyborny segedin recepty na segedin

Suroviny: maso vepřové, cibule, zelí, sůl, sádlo, paprika sušená sladká, kmín mletý, bobkový list, pepř mletý, vývar masový, mouka hladká, mouka

TopRecepty.cz

Můj segedín s domácím knedlíkem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/69kl